Games

Να τι θα έκανε ο Ιμπραΐμοβιτς στο Manager αν έπαιζε στην Premier League! (pics)

Με την κουβέντα για το αν ήρθε η ώρα να παίξει στην Αγγλία να έχει… φουντώσει, κάποιοι φοβεροί τυπάδες έβαλαν τον Ιμπραΐμοβιτς στο Manager σε τέσσερις ομάδες της Premier και ο Σουηδός έκανε… παπάδες!

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Το παρακάτω κείμενο απευθύνεται μόνο σε… άρρωστους με το καλύτερο παιχνίδι στον πλανήτη.

Αφού γίναμε όσο πιο ξεκάθαροι γίνεται, πάμε στο διά ταύτα.

Είτε τον λατρεύεις είτε τον σιχαίνεσαι (δεν υπάρχει μέση λύση), ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι μεγάλη παικτάρα! Ακόμη και στα 34 του…

Μόλις πριν λίγες μέρες, δε, πήρε απ’ το… χέρι την Παρί Σεν Ζερμέν και της έδωσε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Champions League, μέσα στο Λονδίνο επί της Τσέλσι, ανοίγοντας με την εμφάνισή του στην αγγλική πρωτεύουσα, ΞΑΝΑ, την ίδια κουβέντα: Ήρθε η ώρα να τον δούμε στην Premier League, έστω και στη «δύση» της καριέρας του;

Με το συμβόλαιο του Σουηδού επιθετικού, μάλιστα, να λήγει το καλοκαίρι, η εν λόγω συζήτηση έχει… φουντώσει για τα καλά!

Κάποιοι, ωστόσο, δεν άντεξαν.

Μπήκαν στο editor του Football Manager 2016 και… μετακόμισαν τον «Ίμπρα» στο Νησί, σε τέσσερις διαφορετικές ομάδες, τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ, Τσέλσι και Γουέστ Χαμ.

Τα στατιστικά του;

Επικά…

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Κατέστρεψε την καριέρα του Ρούνεϊ!

20 γκολ σε 35 ματς για την Premier League και 26 σε όλες τις διοργανώσεις (σε 47 αγώνες). Δεύτερος σκόρερ -πίσω από τον Λουκάκου- του πρωταθλήματος και μέσα στην καλύτερη ενδεκάδα. Η… ομάδα του, δε, τερμάτισε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, αλλά αποκλείστηκε στους «16» του Champions League, στα ημιτελικά του Κυπέλλου και στον 4ο γύρο του Λιγκ Καπ. Το κυριότερο, βέβαια, στοιχείο είναι πως με την άφιξη του «Ίμπρα» στο Μάντσεστερ, ο Γουέιν Ρούνεϊ… σκούπιζε τον πάγκο!

inner

Άρσεναλ: Τη βοήθησε να κάνει το νταμπλ

27 γκολ σε 38 παιχνίδια πρωταθλήματος και 37 σε 52 αγώνες συνολικά! Πρώτος σκόρερ της Premier League, μέσα, φυσικά, στην καλύτερη ενδεκάδα της σεζόν και το κυριότερο; Μικρό... νταμπλ με τους «κανονιέρηδες», που κατέκτησαν πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ -αποκλείστηκαν στα προημιτελικά Champions League και Κυπέλλου.

inner

Τσέλσι: Ούτε αυτός δεν κατάφερε να σώσει τον Μουρίνιο!

24 γκολ σε 28 αγώνες στο πρωτάθλημα, τα ίδια σε 31 συνολικά. Πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος. Το γεγονός, ωστόσο, πως οι «μπλε» ούτε στο Manager τα πηγαίνουν καλά (τρίτοι στην Premier League, αποκλεισμός νωρίς στο Κύπελλο από τη Σουόνσι και εκτός Champions League στους «16» και Λιγκ Καπ στους «8»), έφεραν ΚΑΙ στο παιχνίδι την απόλυση του Μουρίνιο -τον οποίο αντικατέστησε ο Μαντσίνι.

inner

Γουέστ Χαμ: Ο «βασιλιάς» του Europa League!

Μόλις... 17 γκολ στο πρωτάθλημα (τέταρτος σκόρερ), αλλά τα ίδια στο Europa League, όπου τα «σφυριά» έφτασαν μόνο μέχρι τους «16» -αποκλείστηκαν από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. 10, σκεφτείτε, είχε ο δεύτερος σκόρερ της διοργάνωσης, Αντούριθ! Η ομάδα του δυτικού Λονδίνου, ωστόσο, τερμάτισε στη 10η θέση της Premier League.

inner

inner

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x