Τένις

Ναδάλ: «Δεν είχε πρόθεση να χτυπήσει την επόπτρια ο Τζόκοβιτς»

Ο Ραφαέλ Ναδάλ πήρε θέση για το περιβόητο περιστατικό με τον Νόβακ Τζόκοβιτς και την επόπτρια που επέφερε τον αποκλεισμό του Σέρβου από το US Open.

Την άποψη πως ο Νόβακ Τζόκοβιτς ήταν άτυχος στο περιστατικό με την επόπτρια που ήταν η αιτία για τον αποκλεισμό του από το US Open εξέφρασε ο Ραφαέλ Ναδάλ. Ο Ισπανός τενίστας έκανε δηλώσεις στο πλαίσιο του τουρνουά Masters της Ρώμης που ξεκινάει την προσεχή Τρίτη και υπερασπίστηκε τον μεγάλο αντίπαλό του, θεωρώντας πως η κίνησή του να χτυπήσει με τη μπάλα την επόπτρια ήταν ακούσια.

«Ο Τζόκοβιτς ήταν άτυχος. Λυπάμαι για αυτό, διότι είχε μια καλή ευκαιρία να κερδίσει το τουρνουά. Δεν έπρεπε να γίνουν έτσι τα πράγματα, αλλά κάποιες φορές συμβαίνουν και τέτοια. Στο γήπεδο πρέπει να έχεις τον έλεγχο για να αποφύγεις τα ευτράπελα. Είναι σίγουρο ότι δεν ήθελε να χτυπήσει κανέναν» δήλωσε ο κάτοχος 18 Grand Slam.

Όσον αφορά τη δική του απόφαση να μην αγωνιστεί στο Αμερικανικό Grand Slam, ο 34χρονος υπεραμύνθηκε της επιλογής του. « Δεν μετανιώνω που δεν έπαιξα στο Αμερικανικό Open. Όταν παίρνεις μια απόφαση, προχωράς με αυτήν και την υπερασπίζεσαι. Έκανα αυτό που θεωρούσα ότι ήταν το καλύτερο για μένα αλλά και για την οικογένειά μου» είπε ο Ναδάλ.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Καλογιάννης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x