Τένις

Ναδάλ: «Υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα πιο σημαντικά από το τένις»

Απαισιόδοξος για την έναρξη των αγωνιστικών δραστηριοτήτων εμφανίστηκε ο Ράφαελ Ναδάλ σε διαδικτυακή συνέντευξή του.

Τα μεγάλα προβλήματα που φαίνεται πως θα δημιουργήσει στο τένις η πανδημία τόνισε ο Ράφαελ Ναδάλ σε διαδικτυακή συνέντευξή του για την ισπανική ομοσπονδία τένις.

«Είμαι πολύ απαισιόδοξος ότι μπορεί να ξαναρχίσει κανονική δραστηριότητα. Στο τένις, πρέπει να ταξιδεύεις κάθε εβδομάδα, να μένεις σε ξενοδοχεία, να πηγαίνεις σε διαφορετικές χώρες. Ακόμα κι αν παίζουμε χωρίς θεατές, για να οργανώσεις οποιοδήποτε τουρνουά χρειάζεται πολλούς εμπλεκόμενους ανθρώπους, κάτι που δεν μπορεί να αγνοηθεί. Σε διεθνές επίπεδο βλέπω ένα σοβαρό πρόβλημα», σχολίασε αρχικά ο Ισπανός σταρ και συνέχισε:

«Έχουμε ήδη πει πολλές φορές ότι είμαστε σε μια πολύ δύσκολη στιγμή, για όλους. Βήμα προς βήμα φαίνεται ότι τα πράγματα είναι λίγο λιγότερο άσχημα, αλλά έχουμε περάσει ενάμισι πολύ δύσκολους μήνες, με πολλές ανεπανόρθωτες απώλειες και άλλες απώλειες που είναι λιγότερο σημαντικές, αλλά χωρίς αμφιβολία θα προκαλέσουν ταλαιπωρία στην κοινωνία τους επόμενους μήνες. Ελπίζω ότι θα είναι μήνες και όχι χρόνια γιατί είναι και υπάρχει οικονομικό ζήτημα. Πολλοί άνθρωποι θα χάσουν τη δουλειά τους, ενώ είναι λυπηρές στιγμές όταν βλέπεις τόσους πολλούς ανθρώπους να πεθαίνουν».

Όσο για την επιστροφή σε καλή αγωνιστική κατάσταση είπε: «Θα είναι μια πολύ δύσκολη δουλειά για να ξανακερδίσεις την φυσική σου κατάσταση και θα χρειαστείς πολλή πειθαρχία και πολλή ταλαιπωρία. Όσο πιο γρήγορα μπορούμε να συνεχίσουμε τη δραστηριότητα τόσο το καλύτερο. Από την άποψη της επιστροφής στα τουρνουά, είμαι απαισιόδοξος. Αλλά υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα πιο σημαντικά από το τένις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x