Πόλο

Νίκησε την Ζόλνοκ και έπιασε κορυφή ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός νίκησε την Ζόλνοκ με 8-7 στην Ουγγαρία, ενώ η Γιουγκ έχασε στο Σπλιτ με 12-11 από την Γιαντράν και άφησε τους Πειραιώτες μόνους στην κορυφή του 1ου ομίλου του LEN Champons League.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική του LEN Champions League τον Ολυμπιακό μιας και οι «ερυθρόλευκοι» όχι μόνο επικράτησαν με 8-7 στην έδρα της ουγγρικής Ζόλνοκ, αλλά ταυτόχρονα έπιασαν και κορυφή στον όμιλο τους, αφού η πανίσχυρη Γιουγκ ηττήθηκε εντός έδρας με 12-11 από την Γιαντράν.

Το ματς

Με εξαίρεση το πρώτο γκολ του παιχνιδιού που πέτυχαν οι γηπεδούχοι, η ομάδα του Θόδωρου Βλάχου δεν βρέθηκε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης πίσω στο σκορ, στο πιο δύσκολο «ραντεβού» που έχουν δώσει την φετινή σεζόν οι «ερυθρόλευκοι».

Οι δυο ομάδες δεν επέτρεπαν στον αντίπαλο τους να ξεμακρύνει στο σκορ, όμως ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που κατάφερε να πάρει προβάδισμα δυο γκολ με το τέλος του τρίτου οκταλέπτου.

Στα τελευταία 8 λεπτά οι άμυνες αλλά και οι τερματοφύλακες «κατέβασαν ρολά», με τον μοναδικό τέρμα να το πετυχαίνει η Ζόλνοκ 1:25 πριν την λήξη, διαμορφώνοντας το τελικό 8-7.

Πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης αναδείχθηκε ο Ντράσοβιτς με 3 γκολ, ενώ από πλευράς Πειραιωτών ο Μυλωνάκης σημείωσε 2 τέρματα.

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 3-3, 1-2, 1-0.

Ζόλνοκ
(Γκόσιτς): Νάγκι, Ανγκιάλ, Λάζιτς 1, Σούμποτιτς 1, Βαρνάι, Πιέτλοβιτς, Γιάνσικ, Ράσοβιτς 1, Ντόρι 1, Μπατόρι, Ντράσοβιτς 3, Ζεγκάλμι, Μπανιάι.

Ολυμπιακός (Βλάχος): Ζερδεβάς, Μυλωνάκης 2, Σκουμπάκης 1, Γενηδουνιάς, Γιόκοβιτς 1, Μπουλιούμπασιτς 1, Δερβίσης, Κάκαρης 1, Μουρίκης, Γούνας, Αργυρόπουλος, Μίτροβιτς 2, Ζιβογίνοβιτς

Επιμέλεια: Χρήστος Κατριμουστάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x