Κώστας Νικολακόπουλος

Γι' αυτό ο Μαρτίνς θέλει τον Ματέους!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος εξηγεί μέσα από το sport-fm.gr γιατί ο Πέδρο Μαρτίνς ζητάει τον Βραζιλιάνο αριστερό μπακ για τον Ολυμπιακό.

• Για όποιον δεν το έχει κατανοήσει ακόμη, ο Ολυμπιακός για τον σχεδιασμό του ενόψει της νέας σεζόν, ακολουθεί πιστά τις εισηγήσεις του προπονητή του. Είναι ξεκάθαρο ότι ο Πέδρο Μαρτίνς έχει τον πρώτο λόγο.

Ζήτησε να αποκτηθεί ο Ραφίνια, αποκτήθηκε ο Ραφίνια.

Ζήτησε να μείνει ο Χασάν, έμεινε ο Χασάν.

Ζήτησε να αποκτηθεί ο Πέπε, θα ανακοινωθεί σήμερα ο Πέπε.

Ζήτησε τον Γκάρι Ροντρίγκες, ο Ολυμπιακός δίνει μάχη 10 ημέρες να πάρει τον Γκάρι Ροντρίγκες.

Ζήτησε εκτός από τον Πέπε και τον Εμβιλά κι ο Ολυμπιακός το παλεύει 100-0 για να φέρει τον Εμβιλά.

Ζήτησε τον Ζαϊντού κι ο Ολυμπιακός έδωσε τα 4 εκ. Ευρώ που απαιτούνταν για τη μεταγραφή, αλλά ο ζαίντού προτίμησε την Πόρτο.

• Στο πλαίσιο αυτό ο Ολυμπιακός, μετά την απώλεια του Ζαϊντού, κινείται να ικανοποιήσει την επόμενη μεταγραφική επιθυμία του Μαρτίνς για τη θέση του αριστερού μπακ, που δεν είναι άλλη από τον Ματέους Ρέϊς.

• Κι επειδή στους περισσότερους από εμάς ο 25χρονος Βραζιλιάνος της Ρίο Άβε δεν είναι γνωστός, ας τον μάθουμε μέσα από ένα σούπερ βιντεάκι 20 λεπτών, με ανάλυση όλων των πτυχών του παιχνιδιού του.



• Γι΄ αυτό ο Μαρτίνς θέλει τον Ματέους!

Άσχετο: Η ΦΙΦΑ δεν είπε να γίνει ο τελικός του Κυπέλλου με τα περσινά ρόστερ. «Συνέστησε» να γίνει με τα περσινά ρόστερ. Αυτή που αποφασίζει είναι η ΕΠΟ. Η ΦΙΦΑ, άλλωστε, είχε «συστήσει» να γίνει ο τελικός ως τις 31 Ιουλίου. Κάτι που δεν έκανε ποτέ η ΕΠΟ…

Και κάτι για την Εθνική ομάδα: Βάζοντας χθες τους τρεις διεθνείς της ΑΕΚ ο Ολλανδός ομοσπονδιακός τεχνικός, σημαίνει ότι οι Μπακάκης, Σβάρνας, Μάνταλος θα έχουν στα πόδια τους τουλάχιστον ένα επίσημο παιχνίδι πριν τον τελικό. Αντίθετα με τους Φορτούνη, Μπουχαλάκη, Μασούρα, που δεν έπαιξαν ούτε λεπτό κι άρα δεν θα έχουν κανένα επίσημο παιχνίδι στα πόδια τους πριν τον τελικό…Κι αν το επαναλάβει και στο επόμενο ματς της Εθνικής, οι μεν θα έχουν από δύο παιχνίδια κι οι δε κανένα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x