Μαχητικά Αθλήματα

Ντάνα Γουάιτ: «Η ρεβάνς Χαμπίμπ-Κόνορ είναι το μεγαλύτερο ματς στην ιστορία του αθλήματος»

Το μέλλον και το παιχνίδι του Κόνον ΜακΓκρέγκορ με τον Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ είναι ήδη στο μυαλό αλλά και τις δηλώσεις του Ντάνα Γουάιτ.

Το μέλλον και το παιχνίδι του Κόνον ΜακΓκρέγκορ με τον Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ είναι ήδη στο μυαλό αλλά και τις δηλώσεις του Ντάνα Γουάιτ.

Ο επικεφαλής του UFC στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της αναμέτρησης του ΜακΓκρέγκορ με τον Σερόνε αναφέρθηκε στους δύο μαχητές, το πώς αλλά και το πότε θα μπορέσει να γίνει η ρεβάνς των δύο αθλητών.

Ο Γουάιτ παραδέχθηκε το πόσο μεγάλο είναι το rematch των δύο χαρακτηρίζοντάς το ως το μεγαλύτερο παιχνίδι στην ιστορία του αθλήματος.

«Η ρεβάνς 'Khabib vs Conor' είναι το μεγαλύτερο ματς στην ιστορία της εταιρείας... στην ιστορία του αθλήματος. Ίσως μπορεί να φτάσει και να ανταγωνιστεί ακόμα και το 'Floyd vs Conor'», ανέφερε ο Γουάιτ.

«Κοιτάμε κάθε φορά τι έχει νόημα να κλείσουμε για επόμενα παιχνίδια. Βρισκόμαστε στο σημείο που ο Κόνορ έχει αποκαλύψει πως μπήκε στο ματς με τον Χαμπίμπ έχοντας πολλά προσωπικά θέματα, τραυματισμούς και όλα αυτά. Έχει πάθει εμμονή για να πάρει αυτή την ρεβάνς, γιατί γνωρίζει πως στον πρώτο αγώνα δεν ήταν 100% έτοιμος», υποστήριξε και συνέχισε:

«Η ρεβάνς Χαμπίμπ vs Κόνορ είναι το μεγαλύτερο ματς στην ιστορία της εταιρείας... στην ιστορία του αθλήματος. Ισως μπορεί να φτάσει και να ανταγωνιστεί ακόμα και το Φλόιντ vs Κόνορ. H ρεβανς όμως δεν μπορεί να γίνει στην Μόσχα για πολλούς και διάφορους λόγους. Κανονικά το Λας Βέγκας θα έπρεπε να είναι ο χώρος, όμως ο Χαμπίμπ λόγω των τελευταίων γεγονότων δεν θέλει ξανά ματς εκεί. Η πραγματικότητα είναι πως ο Νουρμαγκομέντοφ δεν έχει απορρίψει ποτέ αγώνα που του έχει προταθεί. Δεν είναι το στυλ του να λέει 'όχι' σε αγώνες. Μισεί τον Κόνορ και ο Κόνορ μισεί εκείνον», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x