Stoiximan Super League

Ντε Μπλάσις: «Το πιο όμορφο της καριέρας μου…»

Την Πέμπτη… «ξελάσπωσε» τον Αστέρα Τρίπολης κόντρα στα Χανιά για το Κύπελλο Ελλάδας και την Παρασκευή παρέλαβε το βραβείο του για το καταπληκτικό του γκολ κόντρα στον Λεβαδειακό.

Η επικαιρότητα του Αστέρα Τρίπολης, αυτή την περίοδο έχει πολύ… Πάμπλο Ντε Μπλάσις. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, αρχικά σημείωσε ένα καταπληκτικό τέρμα κόντρα στον Λεβαδειακό. Στη συνέχεια ανανέωσε για τρία ακόμα χρόνια το συμβόλαιό του, ενώ στο παιχνίδι Κυπέλλου με τα Χανιά «ξελάσπωσε» και πάλι στον Αστέρα, πετυχαίνοντας ένα ακόμα γκολ με κεφαλιά.

Την Παρασκευή, ήρθε η ώρα να παραλάβει και το βραβείο του κορυφαίου γκολ της 10ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Ο βραχύσωμος μέσος τόνισε πως αυτό ήταν το καλύτερο γκολ της καριέρας του και το αφιέρωσε στην οικογένειά του και στους φίλους του στην Αργεντινή. Την βράβευση έκανε ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιώργος Μποροβήλος.

«Αυτό ήταν το πιο όμορφο γκολ που έχω πετύχει στην καριέρα μου. Πάντα μου αρέσει να βάζω όμορφα γκολ, ήταν πολύ σημαντικό και για την ομάδα», ξεκίνησε τις δηλώσεις του.

Ακόμα, τόνισε: «Ήταν πολύ σημαντική πάσα του Ερνάντεζ. Είδα την μπάλα από ψηλά και τον τερματοφύλακα μακριά και προσπάθησα να το δοκιμάσω».

Για την αφιέρωση του τέρματος, σχολίασε: «Στην οικογένειά μου στην Αργεντινή, σε όλους τους φίλους μου, στους Αργεντινούς που είναι στην ομάδα και σε όλο τον κόσμο του Αστέρα που με στηρίζει».

Ο Ντε Μπλάσις δεν διστάζει να ανεβάσει τον πήχη και για τη φετινή χρονιά: «Ο στόχος μας είναι να προσπαθήσουμε να πετύχουμε το περσινό στόχο. Ξέρουμε ότι είναι πολύ δύσκολο αλλά θα προσπαθήσουμε να καταφέρουμε. Και θα τα καταφέρουμε».

Όσο για τον αγώνα της 10ης αγωνιστικής με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, είπε: «Πάμε για να κερδίσουμε. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολη ομάδα ο Πανθρακικός, θέλει προσοχή. Αλλά εμείς έχουμε στόχο τα play-off και θέλουμε τους τρεις βαθμούς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x