Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της ΚΟΕ, οι ημερομηνίες των αγώνων, με τους οποίους είτε θα ολοκληρωθούν, είτε θα αρχίσουν τα πρωταθλήματα πόλο της τρέχουσας περιόδου, είναι οι εξής:

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
Οι τέσσερις αγωνιστικές της κανονικής περιόδου που απομένουν, θα διεξαχθούν:

19η, 27 Ιουνίου
20ή, 1 Ιουλίου
21η, 4 Ιουλίου
22η, 8 Ιουλίου

Οι ημερομηνίες των πλέι οφ για τις έξι πρώτες ομάδες της βαθμολογίας θα γνωστοποιηθούν αμέσως μετά τη δήλωση συμμετοχής των ομάδων.

Δεν θα διεξαχθούν τα πλέι άουτ. Δεν υποβιβάζεται καμία ομάδα στην Α2.

Το πρωτάθλημα της νέας περιόδου θα διεξαχθεί με 14 ομάδες, αφού θα ανέβουν δύο ομάδες από την Α2.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Θα διεξαχθούν οι τέσσερις εναπομείνασες αγωνιστικές του Α' Γύρου της Γ' Φάσης, στον όμιλο θέσεων 1-5 (Ολυμπιακός, ΝΟ Βουλιαγμένης, Εθνικός, ΑΝΟ Γλυφάδας, Νηρέας Χαλανδρίου) στις σχεδιαζόμενες ημερομηνίες:

26 Ιουνίου, 28 Ιουνίου, 30 Ιουνίου και 2 Ιουλίου, ενώ εκκρεμεί η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή για τον αγώνα ΑΝΟΓ – ΕΘΝΙΚΟΣ.

Στη συνέχεια, οι δύο πρώτες ομάδες θα αγωνιστούν στον τελικό των πλέι οφ, σε τρεις το πολύ αγώνες (δύο νίκες), στις 4, 6 και 7 Ιουλίου.

Οι αγώνες στον όμιλο για τις θέσεις 6-9 (ΝΟ Λάρισας, ΝΟ Ρεθύμνου, ΝΕ Πατρών, Πανιώνιος) δεν θα διεξαχθούν. Δεν υποβιβάζεται καμία ομάδα στη Β’ Εθνική.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Με την εκκρεμότητα του μπαράζ ΝΟ Βουλιαγμένης – Πανιώνιος, το Final 4 της διοργάνωσης, στο οποίο ήδη έχουν προκριθεί Ολυμπιακός, ΝΕ Πατρών και Νηρέας Χαλανδρίου, προγραμματίζεται να διεξαχθεί 17-18 Ιουλίου.