Gossip

Ο Έμερι κατηγορεί την πρώην του για… «λευκή μάγισσα»

Ενδιαφέρουσες δηλώσεις έκανε για τον Ουνάι Έμερι η πρώην σύντροφός του, την οποία φέρεται να κατηγορεί για την απόλυσή του από την Άρσεναλ.

Στην πρώην σύντροφό του έριξε την ευθύνη της απόλυσης του από την Άρσεναλ ο Ουνάι Έμερι, με την ίδια να δηλώνει πως την αποκάλεσε «λευκή μάγισσα».

«Εμπιστεύθηκα τον Ουνάι και πίστεψα πραγματικά ότι μπορούμε να παντρευτούμε και να κάνουμε παιδιά μια μέρα. Πίστευα ότι είναι ένας τζέντλεμαν και άνθρωπος για οικογένεια. Ωστόσο, στο τέλος κατάλαβα ότι δεν είναι έτοιμος για σοβαρή σχέση», ανέφερε αρχικά μέσω της «Sun».

«Χωρίσαμε τον Σεπτέμβριο και όταν ξαναβρεθήκαμε τον Δεκέμβριο, αφότου είχε απολυθεί, με κατηγόρησε ότι εγώ ευθυνόμουν. Μου είπε ότι ήμουν μια λευκή μάγισσα και ότι του έφερα πολύ κακή τύχη. Ότι ήταν τόσο αγχωμένος που το μυαλό του δεν ήταν σε καλή κατάσταση αφότου χωρίσαμε. Πέταξα για να τον συναντήσω το Σαν Σεμπαστιάν πριν από την πρωτοχρονιά, και τότε ήταν που με κατηγόρησε για το γεγονός πως έφυγε από την Άρσεναλ», πρόσθεσε η Σάσα Ράιτ.

Ακόμη, μίλησε για τον τρόπο που ξεκίνησε και κύλησε η σχέση τους. «Συναντηθήκαμε πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2018 και ξεκινήσαμε το chatting , αλλά δεν παρακολουθώ το ποδόσφαιρο και δεν γνώριζα ποιος είναι. Μου είπε ότι εργάζεται στο ποδόσφαιρο, αλλά τα αγγλικά του ήταν σε κακό επίπεδο, αφού μόλις είχε βρεθεί στο Λονδίνο. Μου ζήτησε να βγούμε, αλλά δεν ήθελε να πάμε κάπου με πολύ κόσμο. Μου είπε να πάω σπίτι του στο Μπαρνέτ, αλλά του είπα όχι. Συμφωνήσαμε να συναντηθούμε σε ιταλικό εστιατόριο στο Χάμπστεντ. Όταν φτάσαμε κατάλαβα ότι είναι κάποιος σημαντικός, διότι μπήκαμε και κάτσαμε στο εστιατόριο, παρότι είχε κλείσει», τόνισε η Σάσα Ράιτ.




Για τα αγγλικά του, ανέφερε: «Είχε βαριά προφορά. Σταματούσε την προφορά ώστε να τσεκάρει κάποιες λέξεις στο Google Translate στο κινητό του, αλλά τον βρήκα ελκυστικό από την πρώτη στιγμή που τον συνάντησα».

Παράλληλα, έριξε και τη… σπόντα της. «Ήταν πολύ… μαζεμένος στην αρχή. Δεν μου έπαιρνα δώρα, δεν πηγαίναμε για ψώνια, αλλά δεν τα περίμενα αυτά, επειδή είχα τα δικά μου λεφτά. Ωστόσο, περάσαμε ωραίες διακοπές μαζί, αλλά και κάποια Σαββατοκύριακα. Συναντιόμασταν μετά από τα περισσότερα παιχνίδια και μερικές φορές και μέσα στην εβδομάδα. Αν η ομάδα δεν είχε παίζει καλά, μου έλεγε, «έχω δύσκολες στιγμές. Είμαι πολύ αγχωμένος αυτή τη στιγμή. Παρακολουθούσε τα πάντα το ποδόσφαιρο και τσέκαρε τα αποτελέσματα», ανέφερε.

Καταλήγοντας, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποτέλεσε η ίδια το… τρίτο πρόσωπο χωρίς να το γνωρίζει.

«Μου είχε πει ότι έχει χωρίσει από τη γυναίκα του και πως είναι χωριστά από τη γυναίκα του εδώ και έξι χρόνια. Δεν συνάντησα ποτέ την οικογένειά του, τους φίλους του και κάποιον από το σταφ της Άρσεναλ. Αν καθόμασταν σε κάποιο εστιατόριο, ποτέ δεν με παρουσίαζε σύντροφό του και αν κάποιος μας έβγαζε φωτογραφία, τότε αυτό του προκαλούσε αναστάτωση. Ήταν νευρικός στην αρχή, αλλά στη συνέχεια με αγκάλιαζε και με φίλαγε. Ωστόσο, το περασμένο καλοκαίρι ένας φίλος μου, μου έδειξε ένα άρθρο, σύμφωνα με το οποίο ο Ουνάι άλλαξε θέση με τη γυναίκα του στο αεροπλάνο, επειδή ήταν κουρασμένοι. Του το είπα και η αντίδρασή του ήταν του στιλ: «Ω Θεέ μου, δεν με εμπιστεύεσαι. Μου είπε ότι ταξίδεψε με τον αδερφό μου και πως ήταν η γυναίκα του αδερφού του. Μέχρι τον περασμένο Σεπτέμβριο δεν ήξερα που πήγαινε η σχέση μας. Του είπα ότι έπρεπε να με γνωρίσει στους δικούς του ανθρώπους και ότι διαφορετικά ποιο ήταν το νόημα της σχέσης. Μου είπε ξανά και ξανά ότι θέλει περισσότερο χρόνο και μου είπε ότι ήθελε να πάει αργά η σχέση. Του είπα ότι δόθηκε αρκετός χρόνος και ολοκληρώθηκε η σχέση μας», κατέληξε η Σάσα Ράιτ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x