Στην «Μητρόπολη» του ελληνικού χάντμπολ τη Βέροια θα διεξαχθεί και φέτος ο «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ». Από την διοργάνωση δεν θα μπορούσε να απουσιάζει το καμάρι της Ημαθίας, ο Φίλιππος Βέροιας των 15 τίτλων (9 πρωταθλήματα, 6 κύπελλα) σε ανδρικό επίπεδο και των 53 τροπαίων στο σύνολο!

Η ανακοίνωση
«O Πρόεδρος Γιώργος Φύκατας και το Διοικητικό Συμβούλιο βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι ο Α.Σ. Φίλιππος Βέροιας θα είναι για 4η συνεχόμενη χρονιά συνδιοργανωτής του Διεθνούς Τουρνουά Αναπτυξιακών Ηλικιών Χάντμπολ «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ».
Το τουρνουά θα διεξαχθεί για 5η χρονιά και 4η στη Μητρόπολη του ελληνικού χάντμπολ την Βέροια, το διάστημα 7-11 Απριλίου 2017.
Στο τουρνουά θα συμμετέχει η ομάδα Παμπαίδων Α’ του Φιλίππου Βέροιας, ενώ επίσης θα πάρουν μέρος Εθνικές Ομάδες Παίδων (γεννημένοι 2000-2001), καθώς και άλλοι Σύλλογοι Παμπαίδων Α’ (γεννημένοι 2002-2003) από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Ο «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» διαφημίζει κατά τον καλύτερο τρόπο το ελληνικό χάντμπολ στην Ευρώπη, προβάλει την περιοχή μας και φυσικά στηρίζει κοινωνικά και οικονομικά την πόλη μας μέσω των πολυδιάστατων δραστηριοτήτων του.
Ο ιστορικός Φίλιππος Βέροιας δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από αυτή την γιορτή του αθλήματος. Είμαστε σίγουροι ότι και φέτος ο «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» θα χαρίσει πολλές συγκινήσεις»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube