Γ' Εθνική

Ο Κόκε πληρώνει τον Άρη, αλλά…

Ο Άρης δικαιώθηκε στη δικαστική κόντρα που είχε με τον Κόκε, αλλά ενδέχεται να μην λάβει το μεγάλο ποσό που του επιδικάστηκε λόγω διάλυσης της ΠΑΕ!

Νικητής αναδείχθηκε η ΠΑΕ Άρης στη δικαστική διαμάχη που είχε με τον Κόκε. Ο Ισπανός επιθετικός είχε προσφύγει το CAS ζητώντας να μην πληρώσει τα χρήματα τα οποία όρισε το συμβόλαιο που είχε με την ομάδα όταν εκείνος αποχώρησε με προορισμό την Ντιναμό Χιούστον.

Το διαιτητικό αθλητικό δικαστήριο απέρριψε το σχετικό αίτημα του Σέρχιο Κόκε ο οποίος καλείται να καταβάλλει το ποσό των 710.000 ευρώ στην ΠΑΕ μέσα στις επόμενες 30 ημέρες.

Ωστόσο, τα πράγματα γίνονται περίπλοκα από την στιγμή που έχει αποφασισθεί η συμμετοχή της ομάδας στην Γ’ Εθνική και ταυτόχρονα τη διάλυση της ΠΑΕ.

Ο Άρης δεν θα μπορέσει να λάβει τα χρήματα καθώς ο Ισπανός ποδοσφαιριστής οφείλει χρήματα στην εταιρεία.

Οι υπεύθυνοι της ομάδας θα εξετάσουν άμεσα την περίπτωση για να δουν τις επιλογές που έχουν. Μία από αυτές είναι και εκείνη που έκανε η ΑΕΚ στην περίπτωση της «κόντρας» της με τον Μάκη Ψωμιάδη. Τα χρήματα αυτά να τα συμπεριλάβει στην εκκαθάριση και έτσι οι 710.000 ευρώ να καταλήξουν στο Κράτος μειώνοντας το ποσό το οποίο οφείλει η ΠΑΕ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x