Gossip

Ο Χουλκ ξεσπάθωσε στο Instagram κατά της πρώην συζύγου του

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός παντρεύτηκε την ανιψιά της πρώην γυναίκας του και κατηγόρησε την τελευταία.

Η ζωή του Χουλκ θυμίζει σαπουνόπερα. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός παντρεύτηκε πρόσφατα την Καμίλα Άντζελο, ανιψιά της πρώην γυναίκας του, Ιράν Άντζελο. Η τελευταία τον κατηγόρησε δημοσίως και ο άσος της κινεζικής Σανγκάη SIPG θέλησε να υπερασπιστεί τον εαυτό του κάνοντας ένα live στο Instagram. Παράλληλα άφησε υπονοούμενα για την πρώην σύζυγό του, τον πρότερο βίο της και τα κίνητρα της πρόσφατης επίθεσής της.

«Ξέρει πολύ καλά πού την γνώρισα και πού εργαζόταν τότε. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες για να προστατεύσω τα παιδιά μας. Περίπου ένα μήνα αφότου αρχίσαμε να βγαίνουμε έμεινε έγκυος. Ο γάμος μας δεν έγινε από αγάπη, αλλά από ένα ατύχημα λόγω της εγκυμοσύνης. Τι είχες, Καμίλα, πριν σε γνωρίσω; Πλήρωνα για όλα σου τα έξοδα τόσα χρόνια. Σταμάτα να λες ψέματα, κουράστηκα με τα τερτίπια σου. Ήμασταν παντρεμένοι για 12 χρόνια και όταν έκανα σχέση με την Καμίλα, είχαμε ήδη χωρίσει με την Ιράν για πάνω από έναν χρόνο», τόνισε, αλλά παραδέχτηκε πως δεν ήταν πιστός στον πρώτο του γάμο.

«Δεν ήμουν ευτυχισμένος στον γάμο μου με την Ιράν και είχα αμέτρητους λόγους γι’ αυτό. Σε όλη τη διάρκεια του γάμου μας ήμουν άπιστος. Κι εκείνη δεν ήθελε να είναι μαζί μου, αλλά να έχει τον τίτλο και τα προνόμια της συζύγου του Χουλκ. Της αρέσει η δημοσιότητα και λέει συνέχεια ψέματα. Απείλησε μέχρι να χρησιμοποιήσει και τα παιδιά μας εναντίον μου. Αν θέλεις να συνεχίσεις να με βρίζεις και να με κατηγορείς σαν να είμαι τέρας, η επιλογή είναι δική σου. Όμως λες ψέματα και ο κόσμος πρέπει να το ξέρει», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x