Απαραίτητη η χρήση μάσκας στο γήπεδο της ομάδας από τους θεατές σε περίπτωση που τελικά γίνει αποδεκτό το αίτημα του πρωταθλήματος για κοινό στις εξέδρες, όπως έκανε γνωστό ο διευθυντής επικοινωνίας των Πίτσμπουργκ Στίλερς.

«Στόχος μας είναι να έχουμε ακόμη φιλάθλους στο Χάιντς Φιλντ και αυτή τη χρονιά με την κατανόηση στην τήρηση των αποστάσεων και στην απαραίτητη χρήση μάσκας από τους φιλάθλους, θα διαδραματίσουμε ένα σημαντικό ρόλο στην δυνατότητα να κρατήσουμε μια ασφαλή ατμόσφαιρα», δήλωσε ο Μπέρτ Λότεν τονίζοντας πως στόχος είναι η ασφάλεια και προτεραιότητα η δημόσια υγεία.

«Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με την ομοσπονδία του NFL για την δημόσια υγεία και θα προσπαθήσουμε να έχουμε φιλάθλους στα εντός έδρας ματς μας», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Τα παιχνίδια στο αμερικανικό ποδόσφαιρο είναι προγραμματισμένα να ξεκινήσουν στα μέσα Αυγούστου χωρίς ακόμη να είναι εντελώς βέβαιο λόγω της πανδημίας που στις ΗΠΑ έχει εκτοξεύσει τα κρούσματα.

Όπως και να έχει, ο πρώτος επίσημος αγώνας για τη νέα χρονιά για τους Πίτσμπουργκ Στίλερς έχει οριστεί για τις 20 Σεπτεμβρίου κόντρα στους Ντένβερ Μπρόνκος και το στάδιο έχει χωρητικότητα περίπου 68.400 θέσεις θεατών.

Επιμέλεια: Φαίη Λέντα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube