Θαλάσσια Σπορ

Οι Ιστιοπλόοι του ΙΟΠ ήταν οι πρωταγωνιστές του Πανελληνίου Πρωταθλήματος 420

Με τη συμμετοχή 40 σκαφών ο ΝΟΕ διοργάνωσε το πανελλήνιο πρωτάθλημα 420 που ταυτόχρονα ήταν και διεθνής αγώνας της Eurosaf.

Με τη συμμετοχή 40 σκαφών ο ΝΟΕ διοργάνωσε το πανελλήνιο πρωτάθλημα 420 που ταυτόχρονα ήταν και διεθνής αγώνας της Eurosaf.

Έγιναν 11 ιστιοδρομίες με θριαμβευτή τον ΙΟΠ, οι ιστιοπλόοι του οποίου κατέκτησαν και τα τρία μετάλλια στην γενική βαθμολογία. Τα κορίτσια, μάλιστα, επικράτησαν έναντι των αγοριών.

Στην γενική κατάταξη την πρώτη θέση πήραν οι Αριάδνη Σπανάκη – Μυρτώ Παπαδοπούλου του ΙΟΠ με 20 βαθμούς και ακολούθησαν οι Μελίνα Παππά – Μαρία Τσαμοπούλου του ΙΟΠ με 30 βαθμούς και οι Οδυσσέας Σπανάκης – Κωνσταντίνος Μιχαλόπουλος (πρώτοι στους άνδρες) επίσης του ΙΟΠ με 61 βαθμούς.

Στις γυναίκες την τρίτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κατέλαβαν οι Χριστίνα Μαζαράκη – Χρύσα Μαρίνου (ΝΟΚ/ΝΟΤΚ) με 103 βαθμούς.

Στους άνδρες δεύτεροι ήταν οι Νίκος Καραγιαννίδης – Αλέξανδρος Παπαϊωάννου του ΝΟΕ με 77 βαθμούς και τρίτοι οι Ιάκωβος Δέδες Ντεντόπουλος – Αιμίλιος Σπανόπουλος του ΝΟΠΦ με 84 βαθμούς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x