Θαλάσσια Σπορ

Οι Μαντής – Καγιαλής παρουσίασαν το «Ολυμπιακό» σκάφος τους

Οι Έλληνες πρωταθλητές στην ιστιοπλοΐα μάς σύστησαν την… συναθλήτριά τους, Ιφιγένεια, με την οποία θα «τρέξουν» μαζί στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βραζιλίας.

Λίγες μέρες μετά την 8η συνεχόμενη κατάκτηση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, οι Παναγιώτης Μαντής και Παύλος Καγιαλής παρουσίασαν το ολοκαίνουργιο σκάφος τους με το οποίο θα διεκδικήσουν ένα ολυμπιακό μετάλλιο στο Ρίο.

Η «Ιφιγένεια», όπως ονομάζεται το σκάφος, κατασκευάστηκε με τις υψηλότερες τεχνικές προδιαγραφές και όλες τις παραμέτρους της λειτουργίας του, ειδικά σχεδιασμένες για τους δύο κορυφαίους ιστιοπλόους.

inner

«Όλη τη φετινή χρονιά έχουμε δουλέψει εντατικά με συνέχεια και συνέπεια, συμμετέχοντας σε ιδιαίτερα απαιτητικούς αγώνες απέναντι στους καλύτερους και έχοντας δοκιμαστεί στις πλέον ανταγωνιστικές συνθήκες. Αυτού του είδους η σκληρή δουλειά είναι μονόδρομος όταν έχεις υψηλούς στόχους και για εμάς τώρα ο στόχος είναι μόνο ένας: να ανεβούμε στο βάθρο των Ολυμπιακών Αγώνων», δήλωσε ο Παναγιώτης Μαντής, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης.

Από την πλευρά του, ο Παύλος Καγιαλής πρόσθεσε: «Μπαίνουμε στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας μας ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων με τη νοοτροπία ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη και ξεκούραση. Είμαστε ιδιαίτερα απαιτητικοί πρώτα απ’ όλα με τους εαυτούς μας γιατί μόνο έτσι μπορούμε να δικαιούμαστε να βάζουμε τον πήχη ψηλά».

Μετά από μια μικρή, απαραίτητη ανάπαυλα, οι Έλληνες πρωταθλητές θα αναχωρήσουν στις 5 Μαΐου για τη Βραζιλία, όπου ουσιαστικά θα παραμείνουν με μικρά διαλείμματα μέχρι την έναρξη των Αγώνων, έχοντας πλέον μπει στο τελικό και πλέον εντατικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x