Τεχνολογία

Οι ποδοσφαιριστές απέκτησαν το Player Lens που αλλάζει τον τρόπο που γίνονται οι μεταγραφές!

Οι ποδοσφαιριστές απέκτησαν το Player Lens που αλλάζει τον τρόπο που γίνονται οι μεταγραφές!

Ο κορωνοϊός προκάλεσε πολλά προβλήματα σε όλα τα αθλήματα και ανέδειξε ανάγκες που δεν υπήρχαν μέχρι τώρα. Κάπως έτσι το ‘’Player Lens’’ έχει σημειώσει μια τεράστια άνοδο τους τελευταίους μήνες, δηλαδή, εν μέσω πανδημίας. Τότε η ανησυχία για το ‘’τι μέλλει γενέσθαι’’ έγινε μεγαλύτερη και όπως αναφέρουν οι υπεύθυνοι του το player lens έγινε ευρύτερα γνωστό.

Οι ποδοσφαιριστές απέκτησαν το Player Lens που αλλάζει τον τρόπο που γίνονται οι μεταγραφές! Ποδοσφαιριστές, μάνατζερ και ομάδες κάνουν εγγραφή και ένα προφίλ το οποίο θα τους βοηθήσει να αναπτύξουν μια επικοινωνία μεταξύ τους αλλά και το σημαντικότερο να βρουν αυτό που θέλουν. Οι ομάδες να βρουν ποδοσφαιριστές και οι ποδοσφαιριστές να βρουν ομάδες.

Η κύρια λειτουργία του; Η πραγματοποίηση μεταγραφών. Μια ομάδα βάζει παίκτες στη λίστα προς πώληση ή σε αυτή προς δανεισμό με τα πληρέστατα στατιστικά τούς έτσι οι ομάδες που ενδιαφέρονται για έναν παίκτη αναζητούν ανάλογα τη θέση ή όποιο άλλο στοιχείο έχει θέσει ως προτεραιότητα.



Το player lens είναι ήδη αρκετά γνωστό ειδικά στις ομάδες της Λατινικής Αμερικής και τους τελευταίους μήνες έχει παρατηρηθεί και μια μεγάλη ανάπτυξη και στον υπόλοιπο κόσμο, και φυσικά και την Ευρώπη.

Πρόκειται για ένα εργαλείο το οποίο έρχεται, όπως αναφέρουν πολλοί να φέρει κάτι νέο στον χώρο του ποδοσφαίρου και των μεταγραφών και ενδεχομένως αλλάξει τον τρόπο που γίνονται οι μεταγραφές.





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x