Τουρνουά Βριληττός

Ολοκληρώθηκε το «Βριληττός»

Το 1ο Διεθνές Τουρνουά Χάντμπολ Μίνι «Βριληττός» ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, με τα παιδιά που συμμετείχαν ανεξάρτητα της θέσης που κατέλαβαν, να είναι όλοι νικητές.

Το «Βριληττός» εδώ και λίγη ώρα αποτελεί παρελθόν, με το 1ο Διεθνές Τουρνουά Χάντμπολ Μίνι να «στέφεται» από απόλυτη επιτυχία.

Η διοργάνωση, με την συμμετοχή δέκα ομάδων από την Ελλάδα και την Σερβία, ήταν εξαιρετική και άπαντες ευχήθηκαν να γίνει θεσμός από εδώ και πέρα.

Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε στο «κλειστό γυμναστήριο Βριλησσίων» το τριήμερο 29/4-1/5, υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος (ΟΧΕ), του Δήμου Βριλησσίων και του ΕΣΝ Βριλησσίων.

Για την ιστορία την πρώτη θέση κατέκτησε η σερβική Νόβι Βελιγραδίου, η οποία στον τελικό της διοργάνωσης επικράτησε 15-10 του Φίλιππου Βέροιας. Την τρίτη θέση κατέλαβε ο Ζαφειράκης Νάουσας, που νίκησε στον μικρό τελικό 19-13 την Παρτιζάν Βελιγραδίου Α’.

Μετά την απονομή των Κυπέλλων, αλλά και τις βραβεύσεις, ακολούθησε μία μεγάλη γιορτή μέσα στον αγωνιστικό χώρο, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι άσχετα από την θέση που κατέκτησε η κάθε ομάδα, όλα τα παιδιά που συμμετείχαν ήταν νικητές.

Την τελετή λήξης της διοργάνωσης τίμησαν με την παρουσία τους η Γενική Γραμματέας Αθλητισμού, Κυριακή Γιαννακίδου, ο Δήμαρχος Βριλησσίων, Κώστας Ιωαννίδης, ο πρόεδρος της ΟΧΕ Παντελής Χατζηιωάννου, η επί τιμή Πρέσβειρα της Σερβίας κα Κυριακή Παναγιωτίδη, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Βριλησσίων, ο τεχνικός διευθυντής του Γ.Σ. Βριλησσίων και παλαίμαχος άσος του μπάσκετ, Νίκος Μπουντούρης, ο Πρόεδρος του ΣΥΠΧΕ Γιάννης Βαρελτζής, οι ομοσπονδιακοί τεχνικοί Γιώργος Κρανάκης (ανδρών) και Παναγιώτης Ιατρούδης (παίδων).

Πρώτη τον λόγο πήρε η Γενική Γραμματέας Αθλητισμού, Κυριακή Γιαννακίδου, η οποία είπε: «Θα ήθελα να συγχαρώ όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο τουρνουά. Όχι μόνο τους νικητές, αλλά και όλους τους συμμετέχοντες. Η χαρά είναι πολύ μεγάλη όταν βλέπεις παιδιά μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές, τους φορείς και σε όσους δούλεψαν για αυτή την διοργάνωση. Υγεία εύχομαι σε όλους και πάντα να νιώθετε τη χαρά του αθλητισμού».

Στην συνέχεια ο δήμαρχος Βριλησσίων, Κώστας Ιωαννίδης, είπε: «Αισθανόμαστε χαρά και περηφάνια που ολοκληρώθηκε αυτό το τουρνουά. Είναι μεγάλη χαρά να βλέπουμε παιδιά στον αθλητισμό. Συγχαρητήρια στους γονείς, τους αθλητές την ομοσπονδία. Χαιρετίζουμε την παρουσία της γενικής γραμματέως, τους συνεργάτες μου και όλους εσάς που αγκαλιάσατε το τουρνουά. Συγχαρητήρια και καλό Πάσχα».

Ο Πρόεδρος της ΟΧΕ, Παντελής Χατζηιωάννου, δήλωσε: «Να έχετε πάντα υγεία και να πετυχαίνετε τους στόχους που έχετε βάλει στη ζωή σας, γιατί είναι πολύ σημαντικό να έχετε στόχους. Θερμές ευχαριστίες στον Δημήτρη Κοτσιώνη και τους συνεργάτες τους, στους εθελοντές καθώς και στο δήμαρχο για τη βοήθεια και το αποτέλεσμα αυτού του τουρνουά. Ευχαριστώ την κυρία Γιαννακίδου και νομίζω ότι σε κάθε αντίστοιχη εκδήλωση θα την έχουμε κοντά μας, καθώς από την πρώτη μέρα που ανέλαβε τη θέση έδειξε ότι την ενδιαφέρουν πάνω από όλα τα παιδιά. Αυτό ήταν το πρώτο από μια σειρά τουρνουά που θα ακολουθήσουν. Καλές γιορτές και καλό Πάσχα, υγεία σε όλους».

Στη συνέχεια τον λόγο πήραν οι διοργανωτές. Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της οργανωτικής επιτροπής, Άκης Βαλαβάνης, ανέφερε: «Σας ευχαριστούμε που είστε κοντά μας σε αυτή τη διοργάνωση. Συγχωρήστε μου τη συγκίνηση, ευχαριστώ τις ομάδες, τους εθελοντές μας που δούλεψαν πολύ και ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για αυτό το αποτέλεσμα. Οι στιγμές είναι ιδιαίτερα συγκινητικές. Σε ευχαριστώ πολύ Δημήτρη που μου έδωσες μια θέση σε αυτό το τουρνουά, δεν ξέρω αν τα κατάφερα ή όχι εσύ θα με κρίνεις. Θα ήθελα από σήμερα να αναγγείλουμε το 2ο Βριληττό».

Επίσης στη συνέχεια ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής και εμπνευστής αυτού του τουρνουά, κ. Κοτσιώνης Δημήτρης, εμφανώς συγκινημένος ανέφερε: «Καλησπέρα σε όλους. Ευχαριστώ τις ομάδες που ήρθαν από τη Σερβία. Ευχαριστώ πάρα πολύ όλες τις ομάδες που συμμετείχαν, τον δήμαρχο κύριο Ιωαννίδη, τον κύριο Δημητρίου, τον κύριο Χατζηιωάννου για τη στήριξη, το Νίκο Γραμματικό, τον κύριο Βασίλη Σκουλά πρόεδρο του ΕΣΝ Βριλησσίων και ιδιαίτερα όλους αυτούς που ήταν δίπλα μου, μπαμπάδες και μαμάδες. Όλο αυτό του τουρνουά έγινε με την αφορμή ενός δυσάρεστου γεγονότος που συνέβη στην οικογένεια μου πριν κάποια χρόνια».

Από την πλευρά του ο παλαίμαχος άσος του μπάσκετ Νίκος Μπουντούρης σχολίασε: «Συγχαρητήρια σε όλους στους διοργανωτές και στα παιδιά. Θέλω να απευθυνθώ στους γονείς που βρίσκονται στην κερκίδα και να τους ζητήσω βοηθήσουν τα παιδιά να φτιάξουν ότι χαλάσαμε εμείς στο παρελθόν».

Άλκης Κακολύρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x