Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Μπήκε στο Ολυμπιακό Χωριό η Εθνική ομάδα στίβου

Στο Ολυμπιακό κτίριο, όπου διαμένει η ελληνική ομάδα, κατέλυσε το απόγευμα της Δευτέρας η αποστολή του στίβου.

Οι Έλληνες αθλητές και Ελληνίδες αθλήτριες στίβου για τις επόμενες ημέρες θα μείνουν σε δίκλινα διαμερίσματα στο Ολυμπιακό Χωριό του Τόκιο, όπου έφτασαν τη Δευτέρα. Η ελληνική αποστολή θα προπονηθεί σε δύο κέντρα, τα οποία βρίσκονται σε κοντινή απόσταση εκτός Ολυμπιακού Χωριού.

Η ομάδα στίβου άφησε το Μισάτο, την πόλη που τη φιλοξένησε στην άφιξή της στην Ιαπωνία. Η προετοιμασία των Ελλήνων πρωταθλητών και πρωταθλητριών διεξήχθη χωρίς προβλήματα.

Θετική ήταν η πρώτη εντύπωση της Κατερίνας Στεφανίδη από το Ολυμπιακό Χωριό. Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης του επί κοντώ στο Ρίο μετέχει για τρίτη φορά στην καριέρα της σε Ολυμπιακούς Αγώνες. «Οι πρώτες εντυπώσεις από το χωριό είναι πολύ καλές. Ακόμη δεν προλάβαμε να δούμε όλους τους χώρους, ωστόσο τα δωμάτια είναι πολύ μεγαλύτερα και άνετα, σε σχέση με τις δύο προηγούμενες διοργανώσεις, όπου συμμετείχα.

Έχουμε το εστιατόριο δίπλα μας και δε χρειάζεται να μπαίνουμε σε λεωφορείο. Από αύριο θα έχουμε καλύτερη εικόνα και των υπολοίπων εγκαταστάσεων», τόνισε η 31χρονη σταρ.

Στο Ολυμπιακό Χωριό δεν μπήκαν οι βαδιστές, οι οποίοι θα ταξιδέψουν απευθείας για το Σάπορο την 1η Αυγούστου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x