Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Περίμενε μισή ώρα έξω από τα αποδυτήρια η εθνική Ισπανίας!

Έξαλλοι είναι οι Ισπανοί με τους διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων, καθώς περίμεναν μισή ώρα για να μπουν στα αποδυτήρια μετά την πρεμιέρα κόντρα στην Ιαπωνία!

Άστραψαν και… βρόντηξαν οι Ισπανοί με τους υπεύθυνους της διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων, μετά το εναρκτήριο ματς του τουρνουά κόντρα στην Ιαπωνία!

Συγκεκριμένα, οι παίκτες της «φούρια ρόχα» περίμεναν περίπου μισή ώρα έξω από τα αποδυτήρια, μετά τη λήξη της αναμέτρησης, με τον Σέρτζιο Σκαριόλο να μεταφέρει την έντονη δυσαρέσκεια και τον εκνευρισμό εκείνου και των διεθνών του.

«Θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με περισσότερο σεβασμό οι παίκτες μας. Μας πήρε 25 λεπτά από το τέλος του ματς για να βάλουν τα πόδια τους στον πάγο. Αυτό είναι πολύ επικίνδυνο και θα πρέπει να αλλάξει. Τα πόδια των παικτών είναι καταπονημένα. Θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με σεβασμό και να αλλάξουν τα πρωτόκολλα. Όλα αυτά γίνονται για τους παίκτες και θα πρέπει να προσέχουμε την υγεία τους, καθώς επαναλαμβάνω αυτό είναι πολύ επικίνδυνο», ήταν τα λόγια του Ιταλού προπονητή των Ισπανών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x