Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Φιλίποβιτς: «Ολυμπιακέ, έρχομαι, για να πετύχουμε νέους στόχους»

Ο Φίλιπ Φιλίποβιτς έστειλε… μήνυμα στους οπαδούς του Ολυμπιακού μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου με τη Σερβία στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων.

Μήνυμα στους οπαδούς του Ολυμπιακού και στους Έλληνες φιλάθλους έστειλε ο Φιλίπ Φιλίποβιτς μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου με τη Σερβία, στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων κόντρα στην Ελλάδα.

«Ολυμπιακέ έρχομαι. Έχουμε νέους στόχους να πετύχουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αρχηγός της σερβικής ομάδας, που τη νέα σεζόν θα αγωνιστεί στους «ερυθρόλευκους».

Όσο για τη νίκη της ομάδας του στον τελικό, απέναντι στο «γαλανόλευκο» σύνολο είπε: «Είναι ο καλύτερος τρόπος για να έρθω στην Ελλάδα! Ξέρω ότι κάποιοι στην Ελλάδα δεν είναι και τόσο ευχαριστημένοι. Είδα στο βάθρο τους παίκτες να είναι ικανοποιημένοι και μοιραζόμαστε αυτό το συναίσθημα. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να τελειώσω αυτό το τουρνουά. Είμαι ενθουσιασμένος».

Σχετικά με την εικόνα του τελικού, ανέφερε: «Η ελληνική ομάδα έδειξε πολύ καλό πρόσωπο σε αυτό το τουρνουά μέχρι τον τελικό. Είχαν πολύ καλές μονάδες, έπαιξαν σαν ομάδα σε όλο το τουρνουά. Σε έναν τελικό, ξέραμε ότι έχουμε τις ελπίδες μας. Αρχίσαμε σκληρά και πήραμε ένα πολύ καλό προβάδισμα. Η Ελλάδα έδειξε ότι δεν βρίσκεται τυχαία στον τελικό, ισοφάρισε σε 7-7. Είδαμε ότι θα είναι ένας συναρπαστικός τελικός, όπως περιμέναμε. Ήμασταν πιο ψύχραιμοι, ίσως λίγο τυχεροί και πήραμε αυτό το αποτέλεσμα. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευχαριστημένος».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x