Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Γενηδουνιάς στο sport-fm.gr: «Ήταν σκληρό ματς με την Ιταλία – Έχουμε μεγάλη συνέχεια»

Ο Ντίνος Γενηδουνιάς μίλησε στο sport-fm.gr για το παιχνίδι με την Ιταλία αλλά και την κατάσταση που επικρατεί στο Τόκιο, αναφέροντας ότι η Εθνική έχει ακόμα μεγάλη πορεία μπροστά της.

Μετά από μια σκληρή ματσάρα γεμάτη ανατροπές, η Εθνική πόλο ανδρών αναδείχθηκε ισόπαλη (6-6) με την Ιταλία για την 2η αγωνιστική του Β' ομίλου και για ακόμη μια φορά μετά την Πρωταθλήτρια Ευρώπης Ουγγαρία, εντυπωσίασε με την εμφάνισή της.

Ένας εκ των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης από ελληνικής πλευράς, ο Ντίνος Γενηδουνιάς, μίλησε στο sport-fm.gr για την σημερινή αναμέτρηση με την «σκουάντρα ατζούρα», σχολίασε τι έκκρινε το ματς, ενώ αναφέρθηκε και στην κατάσταση που επικράτησε το Τόκιο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντίνος Γενηδουνιάς στον Χρήστο Κατριμουστάκη:

Για τον αγώνα με την Ιταλία: «Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι σε άμυνα και επίθεση. Φαινόταν από την αρχή ότι και οι δύο ομάδες ήταν συγκεντρωμένες. Τελείωσε το ημίχρονο στο 2-2 και κάναμε ένα φανταστικό τρίτο οκτάλεπτο με 4-0 σερί. Δυστυχώς δεν το διατηρήσαμε αυτό και οι Ιταλοί μα το ανταπέδωσαν έτσι ακριβώς. Λίγο χάσαμε την συγκέντρωσή μας στην άμυνα, λίγο οι διαιτητές βοήθησαν, αλλά η ισοπαλία είναι ένα καλό αποτέλεσμα για εμάς και προχωράμε, έχουμε μεγάλη συνέχεια».

Για την κατάσταση που επικρατεί στο Τόκιο: «Τα πράγματα ήταν όπως τα ξέραμε, όλοι είναι με μάσκες, κάθε μέρα γίνονται τεστ για τον κορωνοϊό. Είμαστε όλοι προσεκτικοί οι αθλητές γιατί δεν θέλουμε όσοι είμαστε εδώ να χάσουμε τελευταία στιγμή κάποιον αγώνα που έχουμε δουλέψει τόσο καιρό σκληρά για να φτάσουμε εδώ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x