Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Αποβλήθηκε ο επικεφαλής της γερμανικής ομοσπονδίας ποδηλασίας για ρατσιστικά σχόλια

Τα ρατσιστικά σχόλια που έκανε ο Πάτρικ Μόστερ εναντίον των ποδηλατών της Αλγερίας οδήγησαν στην αποπομπή του Γερμανού από τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ακριβά πλήρωσε ο Πάτρικ Μόστερ τα ρατσιστικά σχόλια που έκανε στη διαδικασία χρονομέτρησης δρόμου, όταν και επεδίωξε να «ντοπάρει» τους Γερμανούς ποδηλάτες, αλλά αυτά καταγράφηκαν από τον τηλεοπτικό φακό...

«Πιάστε τους οδηγούς καμήλων, πιάστε τους οδηγούς καμήλων, ελάτε!», ήταν τα λόγια του επικεφαλής της γερμανικής ομοσπονδίας ποδηλασίας στον Νικίας Άρντ, ο οποίος κυνηγούσε τους ποδηλάτες της Αλγερίας Αζεντίν Λαγκάμπ και τον Αμανουέλ Γκεμπρεϊτζαμπιέ από την Ερυθραία.

«Η ηγεσία των ομάδων στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο αποφάσισε ότι ο Πάτρικ Μόστερ δεν μπορεί να συνεχίσει τη δουλειά του ως επικεφαλής της εθνικής ομάδας Ποδηλασίας και θα επιστρέψει στη Γερμανία», ανέφερε η σχετική ενημέρωση από πλευράς Γερμανίας.

Για την ιστορία, ο Μόστερ προσπάθησε να απολογηθεί αργότερα και ζήτησε συγγνώμη, υποστηρίζοντας ότι... έφταιγε «η ζέστη της στιγμής».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x