Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Κορακάκη: «Επέστρεψα χαρούμενη και γεμάτη»

Την ικανοποίησή της για την προσπάθεια της και τα πεπραγμένα της στα Ολυμπιακά τουρνουά σκοποβολής του Τόκιο εξέφρασε η Άννα Κορακάκη κατά την επιστροφή της στην Αθήνα.

Η Άννα Κορακάκη, άμα τη άφιξή της στην Αθήνα, τόνισε πως είναι σημαντικό που την υποδέχονται και τη στηρίζουν κάποιοι άνθρωποι μόνιμα και ευχήθηκε τα καλύτερα για τους υπόλοιπους αθλητές στην ιαπωνική πρωτεύουσα, ενώ ευελπιστεί για το τέλος της πανδημίας για να μπουν όλα σε μια σειρά.

Αναλυτικά: «Επιστρέφω πάρα πολύ χαρούμενη, γεμάτη. Χαίρομαι που βρήκα εδώ στο αεροδρόμιο κάποιους ανθρώπους να με περιμένουν, είναι άνθρωποι που με στήριξαν από το ξεκίνημά μου. Τα μέλη του συλλόγου μου, πολύ συγκινητική στιγμή και αυτό που εύχομαι είναι όλα τα παιδιά, γιατί είχαμε πολλές συμμετοχές Ελλήνων αθλητών σε τελικούς, ελπίζω και εκείνοι να έχουν αντίστοιχη υποδοχή, γιατί είναι πάρα πολύ μεγάλη αυτή η προσπάθεια και πραγματικά το ότι δεν ανέβηκαν στο βάθρο, αλλά βρέθηκαν σε αυτές τις θέσεις, κρίνεται σε τόσο πολύ μικρές λεπτομέρειες και τόσο μικρές διαφορές, σε σχέση με τους αντιπάλους, που τους αξίζει η στήριξη».

Και ολοκλήρωσε λέγοντας: «Ελπίζω αυτό να είναι το τέλος της πανδημίας και η αρχή της αγωνιστικής δράσης ξανά για να μπορέσουμε να κάνουμε μια σωστή προετοιμασία, όπως θέλουμε να κάνουμε για το Παρίσι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x