Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Κυνηγάκης: «Μακάρι να κάνω τους Έλληνες να κλάψουν όπως με τον Γιαννιώτη»

Απόλυτα ικανοποιημένος και συγκινημένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Άλκης Κυνηγάκης για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο στα 10χλμ μαραθώνιας κολύμβησης.

Από το βράδυ της Κυριακής (20/6), ο Άλκης Κυνηγάκης πανηγυρίζει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο στα 10χλμ μαραθώνιας κολύμβησης, μετά και τη δεύτερη θέση που κατέλαβε στο Προολυμπιακό του Σετούμπαλ της Πορτογαλίας.

Με δηλώσεις του στην Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΚΟΕ), ο 23χρονος πρωταθλητής εμφανίστηκε αρκετά συγκινημένος με την τεράστια επιτυχία που σημείωσε, δίνοντας την υπόσχεση πως θα κάνει του Έλληνες να κλάψουν από συγκίνηση στους Ολυμπιακούς, όπως έγινε με τον Γιαννιώτη στο Ρίο το 2016.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κυνηγάκης:

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ το τέλος αυτής της κούρσας. Όλο το καράβι σηκώθηκε όρθιο κλαίγοντας και χειροκροτώντας το Σπύρο Γιαννιώτη.

Μακάρι να κάνω τους Έλληνες να σηκωθούν ξανά στο πόδι και να κλαίνε από συγκίνηση. Προς το παρόν κλαίω εγώ από συγκίνηση. Έκανα σήμερα το όνειρο μου πραγματικότητα και θα βρίσκομαι στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο. Ελπίζω να ακολουθήσω πιστά τα βήματα του Σπύρου Γιαννιώτη».


Με τη σειρά του, ο προπονητής του Βαγγέλης Κοζομπόλης εξέφρασε μέσω δηλώσεων την χαρά και την ικανοποίησή του για αυτή την επιτυχία του αθλητή του τονίζοντας πως: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το σημερινό αποτέλεσμα. Ο Άλκης έχει θέσει ως στόχο την διάκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο, αλλά για να πετύχει αυτό το πράγμα έπρεπε πρώτα να προκριθεί. Τα κατάφερε σήμερα και απέδειξε ότι είναι ικανός να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην συγκεκριμένη κούρσα στους αγώνες του Τόκιο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x