Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Μπακοχρήστος: «Είχαμε περισσότερο στο μυαλό μας να είμαστε ασφαλείς»

Στις δυσκολίες που αντιμετώπισε μαζί με τους συναθλητές του στην προσπάθεια να δώσουν το «παρών» στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο στάθηκε ο «χάλκινος» Δημήτρης Μπακοχρήστος.

Στην Ελλάδα επέστρεψε χθες το βράδυ ο Δημήτρης Μπακοχρήστος, ο οποίος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα -54κ. της άρσης βαρών σε πάγκο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο Έλληνας πρωταθλητής στάθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο ίδιος και οι συναθλητές του για να καταφέρουν να παραμείνουν ασφαλείς, στη δύσκολη συγκυρία των αγώνων στην εποχή του κορωνοϊού.

«Ένα μετάλλιο το ήθελα πάρα πολύ. Ένας αγώνας, ο οποίος πήγε πίσω λόγω COVID-19. Προσπαθήσαμε να είμαστε καλά. Σκοπός μας ήταν να μείνουμε υγιείς. Είχαμε περισσότερο στο μυαλό μας να είμαστε ασφαλείς μέχρι την τελευταία ημέρα. Έκανα ό,τι καλύτερα μπορούσα» δήλωσε ο Μπακοχρήστος.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Μαυρωτάς που υποδέχθηκε τον αθλητή μας, τόνισε: «Η υπέρτατη διάκριση είναι το μετάλλιο. Από εδώ και πέρα έχουμε το Παρίσι 2024 μπροστά μας και εμείς ως Πολιτεία θα είμαστε δίπλα τους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x