Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

«Στοπ» από Τίμπεργουλβς στον Ερνανγκόμεθ για συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ξαφνικό πρόβλημα στην εθνική Ισπανίας, αφού οι Τίμπεργουλβς δεν επέτρεψαν στον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Στη θέση του ο Λόπεθ-Αροστέγκι.

Απρόοπτο στην εθνική Ισπανίας, καθώς οι Τίμπεργουλβς δεν επέτρεψαν στον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ να λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο λόγω του προβλήματος τραυματισμού που αντιμετώπισε στον ώμο.

Ο 25χρονος φόργουορντ τραυματίστηκε στο φιλικό της «ρόχα» με τη Γαλλία κι έκανε αγώνα δρόμου για να δώσει το «παρών» στη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, κάτι που δεν κατέστη δυνατό μετά την παρέμβαση της ομάδας της Μινεσότα, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023.

Ο πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας, Χόρχε Γκαρμπαχόσα, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τη στάση των Τίμπεργουλβς, ενώ άμεση ήταν και η αντίδραση του αδερφού του Ερνανγκόμεθ, Γουίλι, ο οποίος δημοσιοποίησε στα social media το μήνυμα: «Ελευθερώστε τον Χουάντσο».

Η ουσία είναι ότι ο ικανότατος φόργουορντ αποκλείστηκε από την αποστολή της εθνικής Ισπανίας, με τον φόργουορντ της Βαλένθια, Τσάβι Λόπεθ-Αροστέγκι, να παίρνει τη θέση του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x