Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Δεν αποκλείει την ματαίωση των Ολυμπιακών Αγώνων ο CEO του «Tόκιο 2020»!

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο ακόμα και της μη διεξαγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων ο διευθύνων σύμβουλος της οργανωτικής επιτροπής, Τοσίρο Μούτο, με δηλώσεις του!

Τί κι αν απομένουν λιγότερες από 24 ώρες πριν την ανεπίσημη «αυλαία» των Ολυμπιακών Αγώνων, με τους αγώνες γυναικείου ποδοσφαίρου και σόφτμπολ να ξεκινούν αύριο (21/7);

Τί και αν σε τρεις ημέρες είναι, κανονικά, προγραμματισμένη η επίσημη έναρξη της μεγαλύτερης αθλητικής διοργάνωσης του πλανήτη, που θα λάβει χώρα ως γνωστόν στην Ιαπωνία;

Σε δηλώσεις που έκανε σήμερα, ο διευθύνων σύμβουλος της οργανωτικής επιτροπής «Τόκιο 2020», Τοσίρο Μούτο, επισήμανε ότι ακόμη δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ματαίωσης των Αγώνων!

«Δεν μπορούμε να προβλέψουμε τι θα συμβεί με τον αριθμό των κρουσμάτων κορωνοϊού. Θα συνεχίσουμε τις συζητήσεις αν υπάρξει έξαρση κρουσμάτων», ήταν η απάντηση του Ιάπωνα CEO, σε σχετική ερώτηση που του τέθηκε σε συνέντευξη Τύπου.

«Εχουμε συμφωνήσει ότι, με βάση την κατάσταση με τον κορωνοϊό, θα συγκαλέσουμε και πάλι πενταμερή διάσκεψη. Σε αυτό το σημείο, τα κρούσματα μπορεί να αυξηθούν ή να μειωθούν, οπότε θα σκεφτούμε το τι πρέπει να κάνουμε όταν προκύψει μία τέτοια κατάσταση», πρόσθεσε ο Μούτο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x