Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Τζωρτζάκης: «Έλληνες, κάν'τε ποδήλατο!»

Ο Γιώργος Τζωρτζάκης μίλησε για τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες και την 63η θέση που κατέλαβε στη ποδηλασία δρόμου, προτρέποντας τους Έλληνες να αρχίσουν να κάνουν ποδήλατο.

Ο Γιώργος Τζωρτζάκης κατέκτησε την 63 θέση στην ποδηλασία δρόμου των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, με τον Έλληνα αθλητή μάλιστα να βρίσκεται κάποια στιγμή ακόμα και στην πέμπτη θέση!

Με δηλώσεις του στην ΕΡΤ μετά το τέλος του αγώνα, ανέφερε πως το όνειρο της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες έγινε πραγματικότητα, προτρέποντας μάλιστα τους Έλληνες να αρχίσουν το ποδήλατο!

Επιπλέον αναφέρθηκε και στην αποστολή της ποδηλασίας, τονίζοντας πως ο Χρήστος Βολικάκης έχει πολλές πιθανότητες να μας χαρίσει ένα ολυμπιακό μετάλλιο.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Πολυχρόνης Τζωτρζάκης:

«Κάν'τε ποδήλατο! Σε όσους κάνουν ήδη, ας προσπαθήσουν λίγο παραπάνω. Για τα παιδιά που ξεκινούν τώρα έχω να πω να το ζήσουν και με κόπο, υπομονή και προσπάθεια ίσως ζήσουν και εκείνα το όνειρό τους. Εμένα αυτό ήταν το όνειρό μου η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Μπορούμε να κατακτήσουμε ένα μετάλλιο στην ποδηλασία με τον Χρήστο Βολικάκη. Εχει μεγάλες πιθανότητες. Το ελπίζουμε και σίγουρα θα κάνει καλό στο άθλημα».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x