Γ' Εθνική

«Όμορφο και νόμιμο το γήπεδο της ΑΕΚ»!

Μια πρόγευση των σχεδίων για το νέο σπίτι της ΑΕΚ έδωσε η Δήμαρχος Ν. Φιλαδέλφειας. Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, η Έφη Αποστολάκη τόνισε ότι πρόκειται για ένα όμορφο και απόλυτα νόμιμο γήπεδο.

Η συνάντηση του Δημήτρη Μελισσανίδη με τη δημοτική αρχή της Νέας Φιλαδέλφειας γύρισε οριστικά την… κλεψύδρα για την παρουσίαση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.

Και η κ. Έφη Αποστολάκη -με τη διπλή ιδιότητα της Δημάρχου, αλλά κι ενός από τους λίγους ανθρώπους που έχουν δει μέχρι τώρα το σχέδιο- έδωσε μια μικρή γεύση του μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Αφού ανέφερε λοιπόν πόσο μεγάλη ανάσα θα 'ναι για την περιοχή η επιστροφή της ΑΕΚ, τόνισε ότι το νέο της «σπίτι» θα είναι πολύ όμορφο και απόλυτα συμμορφωμένο με το νόμο.

Κάλεσε άπαντες, δε, να δουν την παρουσίασή του στο ανοιχτό δημοτικό συμβούλιο που γι' αυτό το λόγο συγκλήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 2 Οκτωβρίου (19:00) στο Δημαρχείο Νέας Φιλαδέλφειας.


Αναλυτικά όσα είπε η Δήμαρχος

Για το περιεχόμενο της σημερινής συνάντησης: «Ο κ. Μελισσανίδης είχε μια συνάντηση σήμερα μ’ εμένα και τους αντιδημάρχους της Νέας Φιλαδέλφειας. Μας παρουσιάστηκε το πρόγραμμα που υπάρχει, οι προτάσεις, αλλά και το σχέδιο του γηπέδου.

Αποφασίσαμε, μετά απ’ αυτή την εποικοδομητική συζήτηση, να συγκαλέσουμε δημοτικό συμβούλιο στις 2 Οκτωβρίου με αποκλειστικό θέμα την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ. Εκεί θα παρουσιαστούν αναλυτικά οι προτάσεις του κ. Μελισσανίδη στη δημοτική αρχή, αλλά και στον κόσμο -μιας και θα είναι ανοιχτό το συμβούλιο»
.

Για το αν φοβάται τυχόν αντιδράσεις: «Όχι, δεν φοβάμαι κάτι τέτοιο, διότι όλα είναι απόλυτα νόμιμα. Το σχέδιο είναι ακριβώς στα μέτρα του προηγούμενου γηπέδου, ενώ δεν υπάρχει καμία καταπάτηση του άλσους. Θα βρίσκεται ακριβώς στο χώρο του παλιού γηπέδου».

Για το πώς αντιμετωπίζει η περιοχή την επιστροφή της ΑΕΚ: «Πρέπει η ΑΕΚ να αποκτήσει το δικό της σπίτι. Και αυτό θα είναι μια ανάσα ζωής για όλους. Όχι μόνο για τους φιλάθλους, αλλά και για τους δημότες, αφού ένα τέτοιο έργο δημιουργεί ανάπτυξη. Από τότε που γκρεμίστηκε εξάλλου το γήπεδο της ΑΕΚ, βάλτωσε η πόλη».

Για το πώς είναι το σχέδιο που είδε: «Δεν θα ήθελα να πω περισσότερα γι’ αυτό. Θα παρουσιαστεί αναλυτικά στο δημοτικό συμβούλιο. Οπότε, σας καλώς στις 2 του μήνα να έρθετε και να το δείτε από κοντά, διότι πρόκειται πραγματικά για ένα πολύ όμορφο σχέδιο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x