Γενικά

Παραιτήσεων συνέχεια στην ελληνική άρση βαρών

Η ομάδα πρωτοβουλίας διάσωσης Άρσης Βαρών παρακολουθεί με θλίψη τα γεγονότα που συμβαίνουν τελευταία στο αγαπημένο μας άθλημα.

Η ομάδα πρωτοβουλίας διάσωσης Άρσης Βαρών παρακολουθεί με θλίψη τα γεγονότα που συμβαίνουν τελευταία στο αγαπημένο μας άθλημα.

Η πολυπόθητη ανάπτυξη που ανακοίνωνε η παρούσα Διοίκηση, αντικαταστάθηκε πολύ γρήγορα με παραιτήσεις μελών του Δ.Σ. και Ομοσπονδιακών προπονητών, εξαιτίας εκφοβισμών και πιέσεων προς όλες τις κατευθύνσεις .

Αναρωτιόμαστε τι άλλο θα μπορούσαμε να δούμε τις επόμενες ημέρες.
Δυστυχώς ο κατήφορος αυτής της Διοίκησης δεν έχει τέλος όπως και το ντόμινο των παραιτήσεων.
Πιο πρόσφατο συμβάν, η παραίτηση του Ομοσπονδιακού προπονητή Στηβ Μαγουλά, ενός προπονητή που για πολλά χρόνια προσέφερε τις υπηρεσίες του σε συλλογικό αλλά και σε εθνικό επίπεδο. Τους τελευταίους δε 8 μήνες ήταν υπεύθυνος αθλητών που διεκδικούν την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκυο. Και όλα αυτά αφιλοκερδώς.

Όλα αυτά όμως για την σημερινή Διοίκηση μικρή σημασία έχουν. Το μόνο σημαντικό, φαίνεται ότι είναι η εκπροσώπηση των σωματείων με όποιο κόστος ακόμη και την αλλοίωση προσωπικοτήτων και πιστεύω με μοναδικό σκοπό να μην χαθούν τα αξιώματα.

Ευχόμαστε πραγματικά να κάνουμε λάθος, αλλά δυστυχώς το άθλημα μας, για το οποίο τόσα χρόνια προσπαθούμε όλοι μας να φέρουμε στη θέση που του ανήκει, κάποιοι το οδηγούν σε έναν κατήφορο χωρίς επιστροφή. Και το μέγεθος της καταστροφής είναι ακόμη άγνωστο για όλους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x