Κύπελλο Ελλάδας

Παράσχος: «Άλλο να παίξουν σε ένα γεμάτο Καραϊσκάκη»

Ο Γιώργος Παράσχος μιλώντας στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 έπλεξε το εγκώμιο των παικτών της ΑΕΚ αλλά επεσήμανε ότι θα είναι διαφορετική η εμπειρία τους στο Καραϊσκάκη συγκριτικά με αυτές που είχαν.

Ο Γιώργος Παράσχος έπλεξε το εγκώμιο της ΑΕΚ και των παικτών της αλλά επεσήμανε ότι θα είναι διαφορετική η σημερινή εμπειρία τους σε ένα γεμάτο Καραϊσκάκη με αυτές που είχαν μέχρι σήμερα απέναντι σε άλλες ομάδες της Σούπερ Λίγκας.

«Είναι τελείως διαφορετικό όμως το να πάνε να παίξουν σε ένα γεμάτο «Καραϊσκάκης». Θα είναι δύσκολο για αυτούς, πόσω μάλλον ότι θα παίξουν σε μια δύσκολη έδρα τη στιγμή που φέτος έχουν μάθει να παίζουν με τον κόσμο στο πλευρό τους», σχολίασε ο πρώην τεχνικός του Ατρομήτου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Γιώργο Χελάκη:

-Για το σημερινό παιχνίδι και αν έχει τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι:

Ναι έχει τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι. Η ΑΕΚ έχει αποδείξει ότι μπορεί να παίξει καλά. Το απέδειξε και απέναντι στον Ατρόμητο. Είναι μια νεανική ομάδα η οποία έχει αποκτήσει πολύ καλή συνοχή και ομοιογένεια. Βέβαια το γεγονός ότι τα νέα αυτά παιδιά φοράνε μια βαριά φανέλα τους έχει δώσει και δύναμη. Είναι τελείως διαφορετικό όμως το να πάνε να παίξουν σε ένα γεμάτο «Καραϊσκάκης». Θα είναι δύσκολο για αυτούς, πόσο μάλλον ότι θα παίξουν σε μια δύσκολη έδρα τη στιγμή που φέτος έχουν μάθει να παίζουν με τον κόσμο στο πλευρό τους. Παρόλα αυτά είναι ένα παιχνίδι μεταξύ δύο μεγάλων ομάδων και παρά την κατηγορία που τους χωρίζει παραμένει ντέρμπι.

-Για τα όπλα της ΑΕΚ:

Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα η οποία πρεσάρει πολύ καλά μπροστά. Θέλει πάντα να πηγαίνει πρώτη στη μπάλα και να κλέβει από τον αντίπαλο. Βέβαια δε νομίζω ότι θα πάει να παίξει με αυτό τον τρόπο στο Καραϊσκάκη. Θα ήταν ρίσκο. Η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να μη δεχθεί γρήγορα γκολ. Αν το καταφέρει αυτό θα έχει περισσότερες πιθανότητες να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι.

-Για τις αλλαγές που πρόκειται να κάνει ο Περέιρα και κατά πόσο αυτές θα επηρεάσουν τον Ολυμπιακό:

Σίγουρα μειώνεται η δυναμικότητα της ομάδας του Ολυμπιακού με τις αλλαγές. Παρά το γεγονός ότι είναι κάτι που το έχει ανάγκη η ομάδα καθώς έχει πολλά παιχνίδια μπροστά της, αυτό σίγουρα θα επηρεάσει τη συνοχή της ομάδας.

-Για την εικόνα που περιμένει να έχει το παιχνίδι:

Σίγουρα περιμένω ένα παιχνίδι με τον Ολυμπιακό να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και την ΑΕΚ να αμύνεται. Το γεγονός ότι στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Αραβίδης για την ΑΕΚ, δείχνει ότι θα θελήσει να παίξει με αντεπιθέσεις και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την ταχύτητά του. Από τη άλλη ο Ολυμπιακός σίγουρα θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τις στημένες φάσεις. Δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσει να ανταποκριθεί η ΑΕΚ στα στημένα. Δεν είναι μια ιδιαίτερα ψηλή ομάδα, οπότε είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσει πρόβλημα απέναντι στα ψηλά κορμιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x