Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ ανακοίνωσε την παραμονή του Μανώλη Αποστολογιωργάκη στον πάγκο της γυναικείας ομάδας βόλεϊ και για τον επόμενο χρόνο, παρά την αποτυχία της να ανέβει στη Volley League τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή της γυναικείας ομάδας πετοσφαίρισης, κ. Μανώλη Αποστολογιωργάκη.

Ο κ. Αποστολογιωργάκης συναντήθηκε στα γραφεία του συλλόγου με τον Πρόεδρο της ΑΕΚ, Αλέξανδρο Αλεξίου, τον Γενικό Αρχηγό, Νικόλαο Δευτεραίο, τον διοικητικό υπεύθυνο του τμήματος γυναικείας πετσοφαίρισης, Ελευθέριο Αρχόντη, και τον έφορο του τμήματος, Νικόλαο Παναγιωτίδη, και ανέλυσαν όλα τα δεδομένα για την επόμενη ημέρα του τμήματος, θέτοντας ως στόχο την επιστροφή της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία».

Αποστολογιωργάκης: «Θα κάνουμε ομάδα που θα πετύχει την άνοδο»
Ο Μανώλης Αποστολογιωργάκης, μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον "Δικέφαλο"», δήλωσε στο aek.gr για την παραμονή του: «Είμαι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος που θα συνεχιστεί η συνεργασία μου με την ομάδα της ΑΕΚ. Υπόσχομαι ότι θα τιμήσω την εμπιστοσύνη της διοίκησης στο πρόσωπό μου για να φέρουμε την ΑΕΚ στη μεγάλη κατηγορία.

Με τις κινήσεις της διοίκησης, θα δημιουργήσουμε μία ομάδα που θα είναι ανταγωνιστική και θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του μεγαλείου του σωματείου, του κόσμο της ομάδας, αλλά και των στόχων μας, που φυσικά είναι η άνοδος. Θα φέρουμε αθλήτριες που θα τιμήσουν την ΑΕΚ και θα έχουν τις ικανότητες να φέρουν σε πέρας την αποστολή μας».

TAGS: A.E.K.