Ελλάδα

Παρουσία υφυπουργού η έναρξη σχολής προπονητών μπάσκετ

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός, έδωσε το «παρών» στην έναρξη των Σχολών Προπονητών Καλαθοσφαίρισης Α’ κατηγορίας.

Παρών στην έναρξη των Σχολών Προπονητών Καλαθοσφαίρισης Α’ κατηγορίας στην Αθήνα ήταν ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός.

Στο σύντομο χαιρετισμό του προς τους εκπαιδευόμενους προπονητές είπε: «Είναι πολύ σημαντικό ότι, μετά από πολλά χρόνια, λειτουργούν σήμερα σχολές προπονητών για πολλά αθλήματα, όλων των βαθμίδων και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Και σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχουμε καταρτίσει, θα συνεχίσουν να ιδρύονται κι άλλες για να καλυφθούν όλες οι ανάγκες. Πρόκειται για μία δράση που, και στελεχώνει τον αθλητισμό μας με πιστοποιημένα ικανά στελέχη, αλλά και δημιουργεί θέσεις εργασίας αναγνωρίζοντας έμπρακτα τη γνώση και τη διάθεση για δουλειά και προσφορά στον αθλητισμό και την κοινωνία μας. Εύχομαι λοιπόν κάθε επιτυχία στη σχολή και στην σταδιοδρομία των αποφοίτων της από δω και πέρα. Είμαστε στο πλευρό σας, δουλεύουμε μαζί για να πηγαίνουμε τον αθλητισμό μας πάντα ένα βήμα πιο μπροστά».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, Παναγιώτης Γιαννάκης ανέφερε: «Ο Υφυπουργός ανταποκρίθηκε άμεσα στο πάγιο αίτημά μας για την επανέναρξη των σχολών προπονητών. Τον ευχαριστούμε ιδιαιτέρως, όπως και την Ομοσπονδία για τη συμπαράστασή τους. Οι σχολές προπονητών συμβάλλουν στην πρόοδο του αθλήματος και δίνουν την ευκαιρία στους συναδέλφους να πάρουν την απαραίτητη πιστοποίηση για την καριέρα τους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x