Κύπελλο Ελλάδας

ΠΑΣ στο… ρελαντί

Χωρίς να πατήσει ιδιαίτερο… γκάζι ο ΠΑΣ Γιάννινα πέρασε απ’ τα Χανιά και με άνετο 2-1 έκανε βήμα πρόκρισηw στους «8» του Κυπέλλου. Κρητικός (37’) και Ακόστα (68’) τα γκολ, μείωσε ο Σουκιάς στο 90'.

Στον… άνετο ΠΑΣ Γιάννινα σταμάτησε η θετική πορεία του ΑΟΧ, με τους Γιαννιώτες να επικρατούν 2-1 στα Χανιά και να επιβεβαιώνουν τον ρόλο του φαβορί για την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πήραν απ’ την αρχή τον έλεγχο του παιχνιδιού, με ένα πεντάλεπτο να είναι καθοριστικό στο πρώτο ημίχρονο. Στο 33’ ο Σαπαλίδης απείλησε με κεφαλιά που σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ στην αμέσως επόμενη φάση το πλασέ του απομακρύνθηκε πάνω στη γραμμή απ’ τους αμυντικούς των Χανιτών. Στο 37’ όμως, το σουτ του Κρητικού κατέληξε στα δίχτυα του Σικαλιά.

Από κει και πέρα, ο ρυθμός του ματς άλλαξε, με τον ΠΑΣ να οπισθοχωρεί και τον ΑΟΧ να δείχνει ανήμπορος να αντιδράσει. Και πάλι όμως, οι φιλοξενούμενοι «ξύπνησαν» στο 69’ με τον Ακόστα, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, εκμεταλλευόμενος το ριμπάουντ που πήρε μετά από δοκάρι του Γιάκου.

Παρότι ο ΑΟΧ δεν έδειχνε να μπορεί να απειλήσει την εστία του ΠΑΣ, το έκανε με εντυπωσιακό τρόπο λίγο πριν το φινάλε. Ο Σουκιάς με εκπληκτικό γυριστό εκμεταλλεύτηκε τη χαλαρότητα των φιλοξενούμενων στα τελευταία λεπτά και διαμόρφωσε το τελικό 2-1 στο 90’

Οι συνθέσεις:


Χανιά: Σικαλιάς, Ανδρέου, Γκότοβος (Κοντέων), Γανωτής, Γκούμας, Οικονομόπουλος (34' Πάγκαλος), Καραγιάννης (58' Σούκιας), Εσόνο, Σιλιγαρδάκης, Μαρτσάκης, Ευαγγέλου.

ΠΑΣ Γιάννινα: Σωτηρίου, Στρούνα, Μιχαήλ, Ναδάλες, Σκόνδρας, Αυγενικού, Ακόστα (73' Μανιάς), Γιάκος, Σαπαλίδης (80' Ντάσιος), Κρητικός (65' Τσουκαλάς), Ηλιάδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x