Ο Σύνδεσμος των βολεϊμπολιστών με ανακοίνωση που εξέδωσε την Τρίτη ζητά να τηρηθούν οι οικονομικοί όροι των συλλόγων της μεγάλης κατηγορίας με τους αθλητές, παρά την κρίση της πανδημίας του κορωνοϊού και να εφαρμοστούν κατά γράμμα όλα τα υγειονομικά μέτρα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η απόφαση της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος της Volley league ανοίγει το δρόμο για την επιστροφή στη δράση και την ολοκλήρωση της φετινής αγωνιστικής περιόδου και την ανάδειξη πρωταθλητή μέσα στο γήπεδο, κάτι το οποίο αποτελεί κοινή επιθυμία όλων των αθλητών, αλλά και των υγιών φιλάθλων.

Παρά το ρίσκο για την υγεία τους, οι αθλητές τάσσονται υπέρ της έκβασης των αποτελεσμάτων μέσα στους αγωνιστικούς χώρους από τη στιγμή που θα εφαρμοστούν κατά γράμμα τα υγειονομικά πρωτόκολλα όσον αφορά τόσο στις προπονήσεις, όσο και στην τέλεση των αγώνων, κάτι το οποίο θα επιβεβαιώνεται και από τον έλεγχο του αρμόδιου κλιμακίου του ΕΟΔΥ, με τον οποίο βρισκόμαστε σε επαφή.

Παράλληλα, είναι αυτονόητο ότι μετά την επικύρωση της βαθμολογίας και την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος στο σύνολό του, θα τηρηθούν στο ακέραιο οι συμφωνίες που έχουν συνάψει οι ομάδες με τους αθλητές τους».