Βόλεϊ

Πελεκούδας: «Ζητώ συγγνώμη, ήταν μια άτυχη στιγμή»

Ο κεντρικός του Παναθηναϊκού ζήτησε συγνώμη για τη συμπεριφορά του μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος απέναντι στον Ολυμπιακό.

Συγνώμη για τη συμπεριφορά του και συγκεκριμένα για τα συνθήματα που τραγούδησε με τον κόσμο του Παναθηναϊκού στο κλειστό της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος απέναντι στον Ολυμπιακό, ζήτησε μέσω γραπτής δήλωσης ο κεντρικός των «πράσινων», ο οποίος είναι και πρόεδρος του ΠΑΣΑΠ.

Αναλυτικά, στη δήλωσή του αναφέρει:

«Την Κυριακή 12-7-2020, μετά το τέλος του αγώνα μεταξύ του ΠΑΟ και του ΟΣΦΠ και αφού κατακτήσαμε το Πρωτάθλημα, κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών, υπό την ένταση των στιγμών, επιδόθηκα σε εκφράσεις- συνθήματα, οι οποίες δεν με αντιπροσωπεύουν ως άτομο, αθλητή και φυσικά ως Πρόεδρο του ΠΑΣΑΠ.

Είναι αυτονόητο ότι σέβομαι πλήρως όλους του παίκτες του βόλευ και όλα τα σωματεία, όπως και το ΤΑΑ Ολυμπιακός, του οποίου μάλιστα ήμουν παλαιότερα και αθλητής.

Για την άνω συμπεριφορά μου, ζητώ συγνώμη από τους όλους τους φιλάθλους, τους ανθρώπους του βόλεϋ και κυρίως τους συμπαίκτες μου όλων των ομάδων, τους οποίους και καθημερινά προσπαθώ να εκπροσωπώ μέσω του συνδικαλιστικού μας φορέα, διεκδικώντας από κοινού το καλύτερο δυνατόν για το άθλημά μας.

Ήταν μία άτυχη στιγμή για εμένα και για αυτό προβαίνω άμεσα σε αυτή τη δήλωση. Και όπως έχει ειπωθεί «Το να μην διορθώνει κανείς τα λάθη του είναι μεγάλο λάθος».

Παναγιώτης Πελεκούδας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x