Γενικά

Πίεση για επανέναρξη των πρωταθλημάτων, σε δίλλημα οι λοιμωξιολόγοι

Έχει πέσει στο τραπέζι η επανέναρξη και των λοιπών αθλημάτων, αλλά οι ειδικοί προβληματίζονται για το αν θα το επιτρέψουν άμεσα.

Πίεση από όλες τις πλευρές δέχεται η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων για επανέναρξη των πρωταθλημάτων που ακόμα βρίσκονται στον «αέρα».

Η ΓΓΑ έχει καταθέσει σχετικό αίτημα στους ειδικούς ώστε στην συνεδρίαση της Πέμπτης 21/1 να αποφασίσουν να επιτρέψουν την έναρξη των πρωταθλημάτων που ακόμα δεν έχουν λάβει άδεια να ξεκινήσουν.

Παράλληλα, εξ όσων μαθαίνουμε, η Super League 2 πιέζει από την πλευρά της για να επιτραπεί έναρξη και της Football League άμεσα, με το ίδιο υγειονομικό πρωτόκολλο που εφαρμόζεται στην πρώτη και δεύτερη κατηγορία.

Ωστόσο, φαίνεται πως οι ειδικοί ακόμα δεν έχουν πειστεί πλήρως για να ανάψουν παντού «πράσινο φως» και θέλουν να εξετάσουν περαιτέρω την κατάσταση πριν δώσουν το «οκ».

Σε εκείνο που επιμένουν είναι η σταδιακή άρση των μέτρων, ώστε να μπορούν να ελέγχουν τα νούμερα και τον αριθμό κρουσμάτων μετά από κάθε σχετικό άνοιγμα. Η αυριανή συνεδρίαση της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων είναι όντως κρίσιμη για τον αθλητισμό στη χώρα, αλλά δεν φαίνεται πως θα υπάρχει άμεσα επανέναρξη πρωταθλημάτων.

Πάντως, δεν αποκλείεται σε πρώτη φάση να επιτραπεί έναρξη των ομαδικών προπονήσεων και στα υπόλοιπα αθλήματα, ώστε στη συνέχεια αν και εφόσον δεν ανέβουν οι δείκτες να μπορέσει υπό προϋποθέσεις να υπάρξει σταδιακή έναρξη πρωταθλημάτων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x