Πόλο

Πλησιάζει την τρίτη θέση ο Υδραϊκός

Χωρίς να χρειαστεί να «φορτσάρει», ο Υδραϊκός νίκησε 9-6 τη Χίο στον Αλιμο για την 22η αγωνιστική της Α1 πόλο ανδρών και πλησιάζει στην τρίτη θέση της κατάταξης.

Ο Υδραϊκός νίκησε άνετα την προτελευταία Χίο 9-6 στον Αλιμο για την 22η και τελευταία αγωνιστική της Α1 πόλο ανδρών, που έγινε νωρίτερα του προγραμματισμένου, και βρίσκεται κοντά στην εξασφάλιση της τρίτης θέσης της κατάταξης, εν αναμονή του ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης το ερχόμενο Σάββατο για την 21η αγωνιστική που θα κρίνει οριστικά την τρίτη και την τέταρτη θέση.

Με όπλο την καλή άμυνά του και με καλά διαστήματα επιθετικά στο πρώτο και το τρίτο οκτάλεπτο, η ομάδα του Μάκη Βολτυράκη διαμόρφωσε από την αρχή το +3 μέχρι και το φινάλε.


Οκτάλεπτα: 3-1, 2-2, 2-1, 2-2

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Μάκης Βολτυράκης): Γαλανόπουλος, Κόχειλας Ν. 2, Γούρας, Κοκκινάκης 1, Χατζηκυριακάκης 2, Πρέκας, Μπλάνης, Αλευρόπουλος, Αργυρόπουλος Κ. 2, Παπασηφάκης 1, Τσαχιλίδης 1, Καπετανάκης, Παρτσόγλου, Βιδάλης, Καλαμβόκης

ΝΟ ΧΙΟΥ (Γιώργος Ντόσκας): Καρακούρος Ι., Μιμίδης Στ. 1, Μιμίδης Μ. 1, Σφηκάκης 2, Παππάς, Κουλιεράκης, Μόκκας, Μαρουλάς, Κουρλιάφτης, Καλαργυρός 1, Καρακούρος Μ., Γκίλλας 1

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x