Stoiximan Super League

Κετσπάγια: «Μας μένει η πικρία»

Ικανοποιημένος από την πορεία της Ανόρθωσης στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά με την πικρία της τελευταίας στιγμής, εμφανίστηκε ο προπονητής της Ανόρθωσης, Τιμούρ Κετσπάγια. «Είμαι ευτυχισμένος που φτάσαμε μέχρι εδώ. Κανένας δεν περίμενε να μας δει εδώ. Σίγουρα μας μένει η πικρία από τον αποκλεισμό, καθώς θα θέλαμε να συνεχίσουμε έστω στο ΟΥΕΦΑ. Δυστυχώς, δεν τα καταφέραμε και συνεχίζουμε. Τώρα μας μένει το κυπριακό πρωτάθλημα και αυτό πρέπει να κοιτάξουμε. Ο Μουρίνιο μας είπε πως θα κερδίσει και τα δύο παιχνίδια, όμως έχασε και τα δύο. Εμείς είχαμε κάποιες απουσίες που σε τέτοιο επίπεδο είναι πολύ σημαντικές. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που από την αρχή ήταν στο πλευρό μας», ήταν τα λόγια του Γεωργιανού τεχνικού.

Ικανοποιημένος από την πορεία της Ανόρθωσης στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά με την πικρία της τελευταίας στιγμής, εμφανίστηκε ο προπονητής της Ανόρθωσης, Τιμούρ Κετσπάγια. «Είμαι ευτυχισμένος που φτάσαμε μέχρι εδώ. Κανένας δεν περίμενε να μας δει εδώ. Σίγουρα μας μένει η πικρία από τον αποκλεισμό, καθώς θα θέλαμε να συνεχίσουμε έστω στο ΟΥΕΦΑ. Δυστυχώς, δεν τα καταφέραμε και συνεχίζουμε. Τώρα μας μένει το κυπριακό πρωτάθλημα και αυτό πρέπει να κοιτάξουμε. Ο Παναθηναϊκός έκανε μια πολύ καλή προσπάθεια στα τελευταία παιχνίδια και δίκαια πήρε την πρώτη θέση. Ο Μουρίνιο μας είπε πως θα κερδίσει και τα δύο παιχνίδια, όμως έχασε και τα δύο. Εμείς είχαμε άγχος και κάποιες απουσίες που σε τέτοιο επίπεδο είναι πολύ σημαντικές. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που από την αρχή ήταν στο πλευρό μας», ήταν τα λόγια του Γεωργιανού τεχνικού.

Παράλληλα, προανήγγειλε ουσιαστικά την αποχώρησή του από την ομάδα: «Εγώ θέλω να δουλέψω με ανθρώπους που να έχω επικοινωνία. Αν δεν έχω επικοινωνία δεν μπορώ να δουλέψω. Με αυτούς τους ανθρώπους δεν θα συνεχίσω στην ομάδα και ούτε καν αξίζει να συνεχίσω».

Χρήστος Οικονόμου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x