Stoiximan Super League

Βαλβέρδε: «Δύσκολη η πρόκριση»

Την ανωτερότητα της Σεντ Ετιέν παραδέχτηκε μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Βάσκος προπονητής έκανε μνεία στο τι έφταιξε για το σημερινό αποτέλεσμα που δυσκολεύει πολύ την υπόθεση πρόκριση τους «16» του Κυπέλλου UEFA, ενώ τόνισε πως η πρόκριση είναι πλέον πολύ δύσκολη.

Την ανωτερότητα της Σεντ Ετιέν παραδέχτηκε μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Βάσκος προπονητής έκανε μνεία στο τι έφταιξε για το σημερινό αποτέλεσμα που δυσκολεύει πολύ την υπόθεση πρόκριση τους «16» του Κυπέλλου UEFA, ενώ τόνισε πως η πρόκριση είναι πλέον πολύ δύσκολη.

-Πόσο δύσκολη είναι η αποψινή βραδιά;

«Σήμερα ήταν ένα παιχνίδι από αυτά που μπορούν να γίνουν όταν παίζεις κόντρα σε μια καλή ομάδα. Κάναμε ένα κακό πρώτο ημίχρονο και όταν κάνεις ένα τέτοιο ημίχρονο τότε κινδυνεύεις να μείνεις εκτός».

-Πληρώνει ο Ολυμπιακός την μεταγραφική του απραξία;

«Δεν βρισκόμαστε εδώ για να κάνουμε εκτίμηση των παικτών που δεν είναι στο ρόστερ. Παίξαμε κόντρα στην Σεντ Ετιέν που έχει δυνατούς και γρήγορους παίκτες και σήμερα ήταν καλύτερη από εμάς. Από την στιγμή που δεχτήκαμε το πρώτο γκολ ήμασταν εκτός παιχνιδιού για 15-20 λεπτά και αυτό το πληρώσαμε ακριβά. Στο δεύτερο προσπαθήσαμε, παλέψαμε αλλά το τρίτο γκολ κάνει την πρόκριση πολύ δύσκολη. Θα μπορούσαμε να είχαμε ισοφαρίσει».

-Που οφείλεται η αγωνιστική αναρχία στο πρώτο μέρος;

«Όταν κερδίζεις φαίνονται πως όλα είναι καλά οργανωμένα. Όταν χάνεις φαίνεται πως ο καθένας πάει όπου θέλει. Σύμφωνα με την οπτική μου είμαστε πάρα πολύ πίσω».

-Μήπως έπρεπε να βγάλετε και τον Ντομί εκτός από τον Παπαδόπουλο στο ημίχρονο;

«Άμα πίστευα ότι ήταν απαραίτητο θα το είχα κάνει. Είδα πως ο Αβραάμ είχε κάποια προβλήματα και ήθελα να τον αλλάξω. Δεν μου αρέσει να κάνω πολλές αλλαγές στο ημίχρονο. Στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι και πολλοί που δεν έπαιζαν καλά στο πρώτο μέρος ανέβηκαν».

-Υπάρχει περίπτωση να ξεκουράσετε παίκτες στην ρεβάνς με δεδομένο ότι υπάρχει το ματς με ΠΑΟΚ;

«Μόλις βγήκαμε από τα αποδυτήρια και θέλουμε χρόνο. Είναι δύσκολα παιχνίδια που πρέπει να δούμε. Το κύπελλο είναι στόχος σοβαρός. Πρέπει να περιμένουμε λίγο για να το αναλύσουμε αυτό».

-Τι έφταιγε; Ήταν πιο καλά διαβασμένη η Σεντ Ετιέν η δεν κατάφεραν οι παίκτες σας να κάνουν τις εντολές πράξη;

«Είναι πολύ καλή ομάδα η Σεντ Ετιέν. Ήταν καλύτερη από εμας, μας δυσκόλεψαν. Ίσως έπρεπε να είχαμε προετοιμαστεί καλύτερα, ίσως έπρεπε να είχαμε καλύτερους παίκτες, ίσως να είχαμε παίξει καλύτερα, ίσως έπρεπε να είχαμε καλύτερο προπονητή. Δεν βάλαμε όσα γκολ έπρεπε και δεν καταφέραμε να νικήσουμε.

-Ποιος φταίει;

«Καταρχήν δεν μπορώ να γράψω για εσάς. Ο καθένας έχει την άποψη του. Ίσως θα μπορούσα να κάνω καλύτερα την δουλειά μου. Ούτε να συγκρίνω τους παίκτες μου με αυτούς τις Σεντ Ετιέν μπορώ, ούτε να τους συγκρίνω με άλλους. Μόνο αυτό μπορώ να βελτιώσω. Την δουλειά μου. Ίσως θα έπρεπε να κάνω άλλα πράγματα. Αυτή είναι η δουλειά μου».

-Θα επηρεάσει την παραμονή σας αυτό το αποτέλεσμα;

«Άργησε αυτή η ερώτηση. Χάσαμε και είμαστε στεναχωρημένοι. Οι ήττες είναι πολύ μεγάλο γεγονός και το επόμενο ματς πολύ δύσκολο για εμάς».

-Πως βλέπετε τον επαναληπτικό;

«Πιστεύω ότι το τρίτο γκολ έκανε τα πράγματα δύσκολα. Πρέπει να συνεχίσουμε. Πρέπει να παίξουμε. Θέλαμε να κάνουμε το 2-2 για να πάμε με πιθανότητες. Το σκορ αυτό, το 3-1 κάνει τα πράγματα πολύ δύσκολα αλλά πρέπει να πάμε, να δούμε πως θα διαχειριστούμε αυτό το παιχνίδι, και να παίξουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x