Stoiximan Super League

Νικητής ο Βραδυποριακός, 2-1 τον Ταλαιπωριακό

Μέσα σε συγκινησιακή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε για 48η φορά η συνάντηση Βραδυποριακού-Ταλαιπωριακού στο γήπεδο της Νίκαιας. Ο αγώνας, που γίνεται κάθε Μεγάλη Παρασκευή από το 1961 και μετά, φέτος αφιερώθηκε στη μνήμη του Αχιλλέα Γραμματικόπουλο ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 30 Δεκεμβρίου 2008. Ο Βραδυποριακός (παλαίμαχοι Ολυμπιακού) νίκησε με 2-1 τον Ταλαιπωριακό (παλαίμαχοι Προοδευτικής) χάρη σε δύο γκολ του Καλογερόπουλου.

Μέσα σε συγκινησιακή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε για 48η φορά η συνάντηση Βραδυποριακού-Ταλαιπωριακού στο γήπεδο της Νίκαιας. Ο αγώνας, που γίνεται κάθε Μεγάλη Παρασκευή από το 1961 και μετά, φέτος αφιερώθηκε στη μνήμη του Αχιλλέα Γραμματικόπουλο ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 30 Δεκεμβρίου 2008. Ο Βραδυποριακός (παλαίμαχοι Ολυμπιακού) νίκησαν με 2-1 τον Ταλαιπωριακό (παλαίμαχοι Προοδευτικής) χάρη σε δύο γκολ του Καλογερόπουλου. Το πρώτο το πέτυχε στο 51’ μετά από μπαλιά του Γεωργουδάκη ενώ στο 55’ μετά από φάση καρμπόν, ο Καλογερόπουλος με ψύχραιμο πλασέ διπλασίασε τα τέρματά του. Το σκορ για τον Ταλαιπωριακό μείωσε ο Δρακωνάκης στο 76’ μετά από υπέροχο συνδυασμό με τους Βογιατζή και Ξανθόπουλο.

Οι δύο ομάδες έπαιξαν δύο ημίχρονα, διάρκειας 40’ λεπτών ενώ το πρόσωπο της αναμέτρησης ήταν ο Κώστας Νεστορίδης που τιμήθηκε από τους παλαιμάχους της Προοδευτικής. Το εναρκτήριο "λάκτισμα" του αγώνα που παρακολούθησαν 1000-1500 άτομα, έκανε ο Λεωνίδας Ανδριανόπουλος, ο οποίος πήρε και το μετάλλιο της UNESCO, μετάλλιο με το οποίο τιμήθηκε και ο Βασίλης Ιωαννίδης. Τιμήθηκε ακόμα, ο Τάκης Καλούδης της Προοδευτικής. Το «παρών» έδωσε και ο Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Τραγάκης, ο οποίος εκτέλεσε χρέη βοηθού προπονητή, στο πρώτο ημίχρονο για τον Ολυμπιακό ενώ στο δεύτερο για την Προοδευτική. Μάλιστα από την κερκίδα του φώναξαν: «Βάλε μέσα τον Ρουσόπουλο».

Επιμέλεια: Κώστας Ιωάννου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x