Stoiximan Super League

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ανακοινώθηκε ο Νάστος

Συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών με τον Ατρόμητο υπέγραψε ο Βαγγέλης Νάστος, όπως ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ. Σήμερα(16/6) έγινε συνάντηση μεταξύ του τεχνικού διευθυντή των «μπλε» και του εκπροσώπου του Έλληνα αμυντικού, Ντανιέλο Καραβέλο και διευθετήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας, μέσω της οποία προβλέπεται αποζημίωση της Άσκολι. Από την πλευρά του ο 29χρονος παίκτης πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε το συμβόλαιο του. «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί μου δίνεται η ευκαιρία να επιστρέψω στην Ελλάδα και σε ένα από τα πιο οργανωμένα σωματεία της Σούπερ Λίγκας», τόνισε μεταξύ άλλων ο Νάστος.

Συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών με τον Ατρόμητο υπέγραψε ο Βαγγέλης Νάστος, όπως ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ. Σήμερα(16/6) έγινε συνάντηση μεταξύ του τεχνικού διευθυντή των «μπλε» και του εκπροσώπου του Έλληνα αμυντικού, Ντανιέλο Καραβέλο και διευθετήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας, μέσω της οποία προβλέπεται αποζημίωση της Άσκολι. Από την πλευρά του ο 29χρονος παίκτης πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε το συμβόλαιο του, δηλώνοντας στη συνέχεια:

«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί μου δίνεται η ευκαιρία να επιστρέψω στην Ελλάδα και σε ένα από τα πιο οργανωμένα σωματεία της Σούπερ Λίγκας. Από καιρό σκεφτόμουν την επιστροφή αλλά μόνο για κάτι πολύ σημαντικό. Και αυτό το πολύ σημαντικό είναι ο Ατρόμητος που μου έδειξε το ενδιαφέρον του από την πρώτη στιγμή και κυρίως πόσο ήθελε να με εντάξει στο δυναμικό του.

Γνωρίζω τα πάντα για τη νέα μου ομάδα, έχω ενημερωθεί για όλα και θα ήθελα να βοηθήσω όσο μπορώ από τη μεριά μου για να πετύχει τις επιδιώξεις της. Δεν μου αρέσει να βάζω στόχους. Έχω μάθει να κοιτάζω ένα προς ένα τα παιχνίδια και στο τέλος κάθε χρονιάς να κάνω τον απολογισμό
».

Ποιος είναι

Ο Βαγγέλης Νάστος γεννήθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου 1980 στη Θεσσαλονίκη. Είναι αμυντικός και έχει ύψος 1,80 μ.
Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την εφηβική ομάδα του ΠΑΟΚ και υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο το 1996. Έμεινε στον ΠΑΟΚ επτά χρόνια κι ενδιάμεσα αγωνίστηκε σε Λάρισα και Καλάματα ενώ το 2003 κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας. Κατόπιν συνέχισε την καριέρα του στα ιταλικά γήπεδα. Τη διετία 2003-05 αγωνίστηκε στη Περούτζια. Ύστερα για τρία χρόνια στη Βιτσέντζα και φέτος φόρεσε τη φανέλα της Άσκολι με την οποία πραγματοποίησε 38 συμμετοχές.

Επιμέλεια: Αποστόλης Λιβάνιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x