Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Χωρίς εκπλήξεις η αποστολή

Καμία έκπληξη δεν περιελάμβανε η αποστολή του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (22:05, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και ΑΝΤ-1) με τη Στουρμ Γκρατς, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του Europa Leauge. Ο Ολλανδός τεχνικός θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, εκτός των Σειταρίδη, Μαρίνου, Τζιόλη, Μαχλελή, Κλέιτον, Μάντζιου και Πετρόπουλου που δεν βρίσκονται στα πλάνα του για το παιχνίδι με τους Αυστριακούς.

Καμία έκπληξη δεν περιελάμβανε η αποστολή του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (22:05, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και ΑΝΤ-1) με τη Στουρμ Γκρατς, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του Europa Leauge. Ο Ολλανδός τεχνικός θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, εκτός των Σεϊταρίδη, Μαρίνου, Τζιόλη, Μαχλελή, Κλέιτον, Μάντζιου και Πετρόπουλου που δεν βρίσκονται στα πλάνα του για το παιχνίδι με τους Αυστριακούς.

Όσον αφορά την προπόνηση της ομάδας, οι παίκτες ξεκίνησαν με ζέσταμα, στη συνέχεια επιδόθηκαν σε ταχύτητες και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα πραγματοποιώντας ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας. Οι Σειταρίδης, Μαρίνος, Τζιόλης και Μαχλελής ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Γυρίζουν στην ενδεκάδα

Στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού επιστρέφουν ο Σαλπιγγίδης, ο Καραγκούνης και ο Ζιλμπέρτο, τους οποίους ο Χενκ Τεν Κάτε αποφάσισε να αφήσει εκτός αρχικού σχήματος στον αγώνα με την Καβάλα.

Ο Ολλανδός τεχνικός σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τους τρεις ποδοσφαιριστές σε μεθαυριανό ματς με τη Στουρμ, την οποία οι «πράσινοι» χρειάζεται να νικήσουν για να αυξήσουν τις πιθανότητές τους να προκριθούν στους «32» του Europa League. Παρόλα αυτά, παραμένει άγνωστο αν ο Τεν Κάτε θα παρατάξει με 4-2-3-1 ή 4-3-2-1 το «τριφύλλι».

* Η κλήρωση του Panathas Club.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x