Stoiximan Super League

Στόρε: «Καλό ματς, κακό αποτέλεσμα…»

Στην προσπάθεια της ομάδας του να παίξει ανοιχτά και όχι «καταστροφικά» στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (2-1) στάθηκε ο Μίκαελ Στόρε. Ο τεχνικός του Πανιωνίου τόνισε ότι η ομάδα του είχε κι εκείνη τις ευκαιρίες της -παραδέχθηκε, ωστόσο, την ανωτερότητα του αντιπάλου σε όλη τη διάρκεια του ματς.

Στην προσπάθεια της ομάδας του να παίξει ανοιχτά και όχι «καταστροφικά» στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (2-1) στάθηκε ο Μίκαελ Στόρε.

Ο τεχνικός του Πανιωνίου τόνισε ότι η ομάδα του είχε κι εκείνη τις ευκαιρίες της -παραδέχθηκε, ωστόσο, την ανωτερότητα του αντιπάλου σε όλη τη διάρκεια του ματς.

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό που για 90 λεπτά ήταν καλύτερος, αλλά πιστεύω ότι και εμείς δεν παίξαμε άσχημα», ανέφερε ο Στόρε και εξήγησε:

«Ήταν ένα κακό αποτέλεσμα σε ένα καλό παιχνίδι για εμάς. Προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και δεν ήρθαμε εδώ για να καταστρέψουμε το ματς. Προσπαθήσαμε να γίνουμε δημιουργικοί. Μια κακή στιγμή, όμως, στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και ένα ακόμα εύκολο γκολ στο δεύτερο μέρος, μας τα χάλασαν».

Παρόλο που τόνισε, λοιπόν, ότι «είχαμε κι εμείς κάποιες ευκαιρίες», ο Στόρε χαρακτήρισε αναγκαίο «να είμαστε ταπεινοί και να παραδεχτούμε ότι ο Μάχο μας έσωσε αρκετές φορές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x