Stoiximan Super League

Τζεμπούρ… στην ομίχλη

Στον «αέρα» βρίσκεται πλέον η υπόθεση ανανέωσης του συμβολαίου του Ραφίκ Τζεμπούρ, αφού μετά το τελευταίο επεισόδιο με τον Μανόλο Χιμένεθ, πολύ δύσκολα θα υπάρξουν νέες συζητήσεις με την ΑΕΚ. Εμφανίστηκε στην προπόνηση ο 27χρονος επιθετικός, αλλά «έφαγε πόρτα» από τον Ισπανό τεχνικό, ο οποίος τον παρέπεμψε στη διοίκηση. Αποσύρθηκε το ενδιαφέρον για Μανιάτη.

Στον «αέρα» βρίσκεται πλέον η υπόθεση ανανέωσης του συμβολαίου του Ραφίκ Τζεμπούρ, αφού μετά το τελευταίο επεισόδιο με τον Μανόλο Χιμένεθ, πολύ δύσκολα θα υπάρξουν νέες συζητήσεις με την ΑΕΚ. Εμφανίστηκε στην προπόνηση ο 27χρονος επιθετικός, αλλά «έφαγε πόρτα» από τον Ισπανό τεχνικό, ο οποίος τον παρέπεμψε στη διοίκηση.

Το πρωί της Δευτέρας ο Ραφίκ Τζεμπούρ πήγε για προπόνηση, επειδή όπως είχε πει μετά το επεισόδιο με τον Χιμένεθ είναι επαγγελματίας και πληρώνεται γι’ αυτό. Από την πλευρά του και ο Μανόλο Χιμένεθ έκανε πράξη τα δικά του λόγια, διώχνοντας τον Γαλλοαλγερινό επιθετικό από το προπονητικό κέντρο και παραπέμποντάς τον στη διοίκηση για απολογία. Το «γυαλί» μεταξύ των δύο ανδρών έχει ήδη ραγίσει, αφού πολύ δύσκολα θα μπορέσουν να ξανασυνεργαστούν υπό αυτές τις συνθήκες.

Επισήμως η στάση της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι πως θα επανεξετάσει το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του διεθνούς επιθετικού και δεν θα γίνουν νέες διαπραγματεύσεις, χωρίς βέβαια να γίνεται λόγος για απόσυρση της ήδη υπάρχουσας πρότασης που έχει κατατεθεί.

Αποσύρθηκε η πρόταση για Μανιάτη

Στο κενό έπεσε η προσπάθεια της ΑΕΚ να αποκτήσει τον Γιάννη Μανιάτη. Με διαφαινόμενη τη συμφωνία του Πανιωνίου για να παραχωρήσει τον διεθνή δεξιό μπακ στον Ολυμπιακό, η διοίκηση της «Ένωσης» γνωστοποίησε πως αποσύρει την πρότασή της και πλέον αναζητεί άλλον παίκτη για τη συγκεκριμένη θέση.

Τα νέα της προπόνησης

Στην τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ ο Σάββας Γκέντσογλου και ο Χρήστος Πατσατζόγλου έκαναν φυσιοθεραπεία, ενώ ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ πρόγραμμα αποφόρτισης. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, πλην των Νέιθαν Μπερνς και Ραφίκ Τζιμπούρ, γυμνάστηκαν κανονικά. Σε ό,τι αφορά στα πλάνα της ενδεκάδας, αυτή πιθανότατα θα αποτελείται σε διάταξη 4-2-3-1 από τους Σάχα, Γεωργέα, Καράμπελα, Νασούτι (αντί του τιμωρημένου Μανωλά), Δέλλα, Καφέ, Μάκο, Σκόκο, Λεονάρντο, Λυμπερόπουλο και Μπλάνκο.

Η προπόνηση της Τρίτης είναι προγραμματισμένη για τις 10.30. Μετά το τέλος της, στις 12.00, ο προπονητής της ομάδας κ. Μανουέλ Χιμένεθ θα μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου ενόψει της αναμέτρησης της Τετάρτης με την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x