Stoiximan Super League

Καν’ το όπως στα ντέρμπι

Αν θέλει κάποιος να βρει το χαρακτηριστικό της ΑΕΚ του Μανόλο Χιμένεθ δεν θα χρειαστεί να ψάξει πολύ. Όχι μόνο βαθμό δεν έχει παραχωρήσει, ούτε καν γκολ δεν έχει δεχθεί στα ντέρμπι με ΠΑΟ, ΟΣΦΠ η «Ένωση» με τον Ισπανό στο τιμόνι της, ο οποίος πιστώνεται το αποτελεσματικό στήσιμο της ομάδας. Στόχος του πλέον να εμφυσήσει στους παίκτες του ίδια αγωνιστικότητα και πάθος στα ματς με τους… υπόλοιπους, όπως στα ντέρμπι. Ετοιμάζει πρόταση για Γεωργιάδη, υπογράφει ο Μίτσελ.

Αν θέλει κάποιος να βρει το χαρακτηριστικό της ΑΕΚ του Μανόλο Χιμένεθ δεν θα χρειαστεί να ψάξει πολύ. Όχι μόνο βαθμό δεν έχει παραχωρήσει, ούτε καν γκολ δεν έχει δεχθεί στα ντέρμπι με ΠΑΟ, ΟΣΦΠ η «Ένωση» με τον Ισπανό στο τιμόνι της, ο οποίος πιστώνεται το αποτελεσματικό στήσιμο της ομάδας.

Στόχος του πλέον να εμφυσήσει στους παίκτες του ίδια αγωνιστικότητα και πάθος στα ματς με τους… υπόλοιπους, όπως στα ντέρμπι. Ετοιμάζει πρόταση για Γεωργιάδη.

Έτσι όπως εξελίσσεται η φετινή χρονιά, στον «Δικέφαλο» θα προτιμούσαν ένα πρωτάθλημα γεμάτο «μεγάλους». Οι «κίτρινοι» έχουν νικήσει δύο φορές τον Παναθηναϊκό (1-0 για το πρωτάθλημα, 2-0 για το Κύπελλο) και 1-0 τον Ολυμπιακό, παρουσιάζοντας πρόσωπο αντίστοιχο με εκείνο που ήθελε να περάσει ο Χιμένεθ στη Σεβίλλη.

Ετοιμάζει πρόταση

Πρόταση για την απόκτηση του Γιώργου Γεωργιάδη ετοιμάζει η ΑΕΚ. Οι άνθρωποι της «Ένωσης» έχουν επίγνωση ότι τα περιθώρια στενεύουν αφού πλέον βρισκόμαστε στο τρίτο και τελευταίο δεκαήμερο της μεταγραφικής περιόδου και δείχνουν διατεθειμένοι να καταθέσουν πρόταση στον ποδοσφαιριστή του Πανσερραϊκού, ποντάροντας ιδιαίτερα στην επιθυμία και του ίδιου του παίκτη.

Υπογράφει ο Μίτσελ

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης ο Μίτσελ. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο εξάμηνης διάρκειας. Ο μέσος θα παραχωρηθεί με μορφή δανεισμού από την Μπέρμιγχαμ, ενώ δεν υπάρχει οψιόν αγοράς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x