Ουδεμία σχέση με τη μεταγραφή του Ράφικ Τζεμπούρ στον Ολυμπιακό δεν έχει ο -μέχρι το πρωί της Παρασκευής- μάνατζερ του Αλγερινού επιθετικού, Γιάννης Λυπημένος, όπως τόνισε ο ίδιος στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Όλα είναι θέμα τιμής και αξιοπρέπειας. Μόνος του ή με κάποιον άλλο έκανε τη διαπραγμάτευση. Δεν είχα ιδέα. Εκτέθηκα απέναντι στην ΑΕΚ. Από το πρωί δεν έχω καμία σχέση και ούτε θέλω να έχω με τον κ. Τζεμπούρ», είπε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του κ. Λυπημένου:

«Όλα είναι θέμα τιμής και αξιοπρέπειας. Θέλω να το ξεκαθαρίσω αυτό. Συνεργαζόμαστε πολλά χρόνια με τον Ραφίκ. Από τότε που έπαιζε στην Εθνικό Αστέρα. Όλοι γνωρίζουν ποιος είμαι. Όταν μας κάλεσε η ΑΕΚ για να ανανεώσουμε κάποια πράγματα δεν ήταν ξεκάθαρα. Η ΑΕΚ έκανε τα πάντα από την πλευρά της και ο κ. Αδαμίδης για να κρατήσει τον παίκτη. Έγινε μία κουβέντα, υπήρξε συμφωνία, αλλά μετά χάλασε. Φτάσαμε σε μία προφορική συμφωνία. Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, δεν θέλω να έχω καμία σχέση με τον κ. Τζεμπούρ. Δεν τον εκπροσωπώ πια, αφού με δική του πρωτοβουλία μίλησε με τον Ολυμπιακό. Μόνος του ή με κάποιον άλλο έκανε τη διαπραγμάτευση. Με τον Ραφίκ, όπως σας είπα, συνεργαζόμασταν από τότε που ήταν στον Εθνικό Αστέρα. Και είχαμε πιο στενή συνεργασία, όχι μόνο επαγγελματική. Αντιλήφθηκα, λοιπόν, κάποια πράγματα και δεν είχα άλλη επιλογή. Εκτέθηκα απέναντι στην ΑΕΚ. Ούτε στις συζητήσεις με τη Χόφενχαιμ ήμουν παρών. Κινήθηκε μόνος του κι εκεί».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube