Stoiximan Super League

M.V.Pee o Ντιόπ!

Ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ κατέκτησε, λέει, το βραβείο του «MVP» στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ. Ναι, αλλά γιατί; «Για την απόδοσή και τα δύο τεμάχια που έσπρωξε», θα πεις. Λάθος! Διότι ο τίτλος «MVP», στην περίπτωσή του, δεν αφορά το «Most Valuable Player»! Αφορά το «Most Valuable… Pee»! Σε ένα ανεπανάληπτο «στούμπωμα», ο Σενεγαλέζος -για μια ολόκληρη ώρα μετά το ματς- δεν είχε καμία… απάντηση στο ντόπινγκ κοντρόλ που κλήθηκε να δώσει!

Ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ κατέκτησε, λέει, το βραβείο του «MVP» στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ.

Ναι, αλλά γιατί;

«Για την απόδοσή και τα δύο τεμάχια που έσπρωξε», θα πεις.

Λάθος!

Διότι ο τίτλος «MVP», στην περίπτωσή του, δεν αφορά το «Most Valuable Player»!

Αφορά το «Most Valuable… Pee»!

Σε ένα ανεπανάληπτο «στούμπωμα», ο Σενεγαλέζος -για μια ολόκληρη ώρα μετά το ματς- δεν είχε καμία… απάντηση στο ντόπινγκ κοντρόλ που κλήθηκε να δώσει!

Μετά από μια «στεγνή» ώρα, λοιπόν -που συνοδεύτηκε από διάφορες θεωρίες για το πώς θα μπορούσε να ανοίξει η βάνα, αλλά και… δισταγμούς (για ευνόητους λόγους) των φροντιστών να μπουν στο δωμάτιο και να δουν τι συμβαίνει, ο Ντιόπ τα κατάφερε!

Δημιούργησε υποψίες, δε, ότι η έξοδός του απ’ τα αποδυτήρια -με το χαμόγελο της ικανοποίησης στα χείλη- πανηγυρίστηκε (απ’ τους δημοσιογράφους που τον περίμεναν για τις δηλώσεις) σχεδόν… εφάμιλλα με τα δύο γκολ που πέτυχε στο παιχνίδι!

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x