Stoiximan Super League

Του τα φόρεσε και… τρελάθηκε!

«Και ησύχασε» θα φάνταζε λογικότερη κατάληξη, αλλά… είναι τρελοί αυτοί οι ΑΕΚτζήδες! Ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν βρίσκεται από τη Δευτέρα στην Ελλάδα και οι φίλοι της AEK βρίσκονται (ξαφνικά) σε κατάσταση ανέλπιστης… ευφορίας! Το www.sport-fm.gr εξιστορεί πως η «Ένωση» της εποχής ΔΝΤ, των φευγάτων μετόχων και του «κράτα μικρό καλάθι» φόρεσε τα κιτρινόμαυρα σε έναν πρωταθλητή Ευρώπης -και τα (μεταγραφικά) γυαλιά στους αντιπάλους της!

«Και ησύχασε» θα φάνταζε λογικότερη κατάληξη, αλλά… είναι τρελοί αυτοί οι ΑΕΚτζήδες!

Ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν βρίσκεται από τη Δευτέρα στην Ελλάδα και οι φίλοι της AEK βρίσκονται (ξαφνικά) σε κατάσταση ανέλπιστης… ευφορίας!

Το www.sport-fm.gr εξιστορεί πως η «Ένωση» της εποχής ΔΝΤ, των φευγάτων μετόχων και του «κράτα μικρό καλάθι» φόρεσε τα κιτρινόμαυρα σε έναν πρωταθλητή Ευρώπης -και τα (μεταγραφικά) γυαλιά στους αντιπάλους της!

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Παρασκευής…

Στον «αέρα» του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 αποκαλύπτεται για πρώτη φορά η «βόμβα» που ετοιμάζονταν να βάλουν (από το Λονδίνο όπου είχαν ταξιδέψει) οι Κωνσταντινίδης και Γκρέταρσον.

Το όνομα του Γκούντγιονσεν αρχίζει να κυκλοφορεί παντού και -από ‘κει και πέρα- οι άνθρωποι της ΑΕΚ αρχίζουν να… κυκλοφορούν επίσης παντού μαζί του (ακόμα και στην Ισλανδία), για να εξασφαλίσουν την «έκρηξη»!

Το βράδυ της ίδιας μέρας κιόλας, το «μπαμ» ακούγεται… από την Ισλανδία! Ο Γκούντγιονσεν -ναι, ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Μπαρτσελόνα και ο πρώην σταρ της Τσέλσι- «κλείνει» στην ΑΕΚ και γίνεται η έβδομη μεγάλη μεταγραφή στην ιστορία της!

Μετά από μια μέρα αναμονής και… σχεδιασμού της υποδοχής του, στην πύλη 7 του «Ελ. Βενιζέλος» εμφανίζεται τη Δευτέρα ο μόνος «Ice Man» που θα μπορούσε να ζεστάνει περισσότερο από τον καύσωνα τους 1500 φίλους της ΑΕΚ που τον αποθεώνουν!



Αφού καταφέρνει, λοιπόν, ν’ αποδράσει και να ξεκουραστεί, το βράδυ της Δευτέρας βγάζει τις πρώτες φωτογραφίες του ως παίκτης της ΑΕΚ, βάζει… μια μπουκιά στο στόμα του (στο δείπνο που του παρέθεσε η ΠΑΕ) και ετοιμάζεται τη Δευτέρα να βάλει -και επίσημα- τα κιτρινόμαυρα!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x