Stoiximan Super League

Φορτσάρει ο Λέτο

Σε ρυθμούς… ντέρμπι μπήκε ο Σεμπάστιαν Λέτο. Ο Αργεντινός που την προηγούμενη εβδομάδα έκανε θεραπεία λόγω του αιματώματος που είχε αναπτύξει στην γάμπα από μια κλωτσιά που είχε δεχτεί στην Τούμπα, στην προπόνηση της Δευτέρας έβγαζε… φωτιές συμμετέχοντας στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας. Γύρισε και προπονήθηκε ο Καντέ από το Μάλι ενώ πρόβλημα στη φτέρνα είχε ο Σεϊταρίδης.

Σε ρυθμούς… ντέρμπι μπήκε ο Σεμπάστιαν Λέτο.

Ο Αργεντινός που την προηγούμενη εβδομάδα έκανε θεραπεία λόγω του αιματώματος που είχε αναπτύξει στην γάμπα από μια κλωτσιά που είχε δεχτεί στην Τούμπα, στην προπόνηση της Δευτέρας έβγαζε… φωτιές συμμετέχοντας στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας.

Κανονικά, συμμετείχε και ο Λουκάς Βύντρα, όπως και την Παρασκευή εξάλλου, δείχνοντας πως έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημά του.

Ο δεξιός αμυντικός, έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Φερέιρα και πρόσθεσε τον ευχάριστο πονοκέφαλο στον Πορτογάλο, για το αν θα βάλει αυτόν ή τον Μαρίνο στο δεξί άκρο της άμυνας.

Στις Δευτεριάτικες προσθήκες και οι Μπουμσόνγκ με τον Καντέ. Ο πρώτος, δεν είχε προπονηθεί την Παρασκευή αφού είχε ακολουθήσει πρόγραμμα αποφόρτισης και ο δεύτερος επέστρεψε από το Μάλι που είχε υποχρεώσεις με την Εθνική του ομάδα.

Αντίθετα, κάποιες ενοχλήσεις στην φτέρνα δεν άφησαν τον Σεϊταρίδη να προπονηθεί και θα φανεί τις επόμενες μέρες εάν θα καταφέρει να είναι στα πλάνα του προπονητή του. Επίσης, ατομικά προπονήθηκαν οι Χριστοδουλόπουλος, Ρούντολφ, Κοτσόλης και Τοτσέ που δεν προλαβαίνουν το ντέρμπι, ενώ απόντες ήταν και οι διεθνείς με την Εθνική Ελλάδος, οι οποίοι επιστρέφουν την Τετάρτη και θα ενσωματωθούν άμεσα με την υπόλοιπη αποστολή.

Τέλος, στη σημερινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιλάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις αντοχής, παιχνίδι σε τέσσερις μικρές εστίες και δίτερμα.

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x